anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok...deci situatia e cam asa:imi place de o fata si ei cred ca ii place de mine(mi-a zis un amic si da si ea semne). Am fost in parc(fara sa se intample nimic notabil) dupa care am plecat amandoi in drum spre casa.Cand trebuia sa ne despartim eu am luat-o in brate si i-am spus ca o iubesc. M-a luat si ea in brate iar dupa vreo 5 secunde m-a sarutat.Ne-am mai sarutat o data si am
plecat fiecare pe drumul lui.

Am ajuns acasa si am vorbit ca de obicei pe mess cu ea. Dupa ce am vorbit fel de chestii ma intreaba cam asa:"Mai, noi nu suntem impreuna. nu?".
Eh acum m-am blocat un pic.Nu stiam ce sa zic... i-a zis ca eu chiar tin la ea si as vrea sa fim impreuna.Acum partea care m-a blocat si mai mult:imi spune ceva de genu:"stiu dar nu cred ca sunt facuta pentru relatii...adica nu imi plac."
Dupa asta am intrebat-o daca nu a simtit nimic atunci cand ne-am sarutat si a zis "sincer...nu" (dar eu unul nu o cred).

Acum intrebarea mea este:are rost sa mai insist pentru ea sau e clar ca nu avem nici o sansa? Astept cat mai multe pareri.

4 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Ar putea fi o aventura fa si tu ca ea pentru ca mai tarziu s a nu suferi happy

| Baby a răspuns:

Insista, explica-i ca o iubesti. Tipa ori e foarte indiferenta si lejera, ori nu-i pasa de tine ori a avut vreo relatie dupa care a suferit mult si nu mai vrea sa se intample din nou.
Aratai ca poti fii romantic, duo undeva.la un suc ceva. Dupa vorbeste cu ea si zii ca vrei o relatie cu ea, si ca ori vrea ori nu, numai sa iti zica clar. poate se razgandeste. Mult succes
:*:*

| deea40 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. mai bien renuntza. nu are nici un rost sa fi cu ea daca sti ca ei nu i pasa. tu faci ce vrei dar sfatul meu ar fi sa cautzi alta care chiar e pentru tine.
sper ca te-am ajutat bafta

| piktor a răspuns:

Poate ii schimbi ideile daca mai iesiti de cateva ori impreunasmug
insista ca nu ai nimic de pierdut