Buna, din punctul meu de vedere, eu cred ca ar trebui sa porti o discutie calma si linistita cu el, si sa ii explici, ca nu este indicat sa faceti asa ceva, in locurile publice. Spune-i sa se abtina pana cand veti fi in alte locuri ( private ). Sincer te cred ca nu te-ai simtit bine, mai ales ca atrageti toate privirile, iar persoanele din locurile publice probabil va considera needucati. Este un lucru foarte bun ca esti virgina, am observat unele fete de 11/12 ani care s-au dezvirginat, acele fete sincer, dau dovada de o lipsa de educatie, fetele care sunt virgine pana cand se casatoresc, sunt niste fete foarte bine educate, niste exemple pentru toti. Sper ca ti-am fost de ajutor. Trebuie sa vorbiti inttre 4 ochi si sa ii explici ca nu iti place. Daca nu merge, va trebuii sa il pleznesti pe mana, cand va incerca sa mai faca acest lucru.
Io zic ca`i si prost crescut si mitocan.
Tie ti-ar plcea sa-ti plimbi in parc copilul si sa asiste la asa ceva? Si vezi sa nu treceti de limita legalitatii in acelasi timp.
Buna asta
bai vorbeste cu el deschis.Ma indoiesc ca tie nu iti place ce iti face. Zii ca esti de acord cu chestiile pe care le face dar sa faceti si voi intr-un loc intim, nu asa oriunde.
Există o singură soluţie spune-i mamei lui ce -ţi face el ţie în public, şi spune-i totodată şi mamei tale că dacă ţie î-ţi este ruşine să-i spui prietenului tău să nu m-ai facă acest lucru poate mama ta să-i spună. Oricum ceea ce-ţi face prietenul tău sînt gesturi de golan, mitocan, cu o fată trebuie să te porţi delicat.
Direct sila obiect, ii spui pur si simplu ca te deranjeaza asemenea gesturi in public, daca te iubeste cu adevarat va intelege, de asemenea incercati sa gasiti amandoi rezolvare la aceasta problema. pup
Ii spui ca vrei sa i spui ceva important legat de faza din parc, daca nu-si aduce aminte, readu-i tu aminte si spune-i ca tie nu-ti prea place sa te atinga acolo jos si sa te inteleaga si pe tine macar o data.
Pai nu ma pricep eu foarte bine, mai ales ca nici nu mi-am inceput viata sexuala, dar e mai mult ca evident ca prin asta iti "spune" sa zic asa ca ar vrea sa aiba relatii intime cu tine (parerea mea). cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el despre asta, intreaba-l daca vrea sa aiba relatii cu tine, sau daca nu vrei sa il intrebi asta spune-i " uite se uita oamenii la noi, suntem intre lume, ia-o mai usor" si spuneo pe un ton amuzat adica rade cand spui asta sa nu se simta "respins" si dai mana la oparte sau iaul tu de mana. eu iti spun sa vorbesti cu el, eu una am impresia ca prin asta vrea sa iti spuna ca vrea sa aiba realtii cu tine. sper ca te-am ajutat:*:*:
Incearca sa vorbesti cu el, Sa ii spui ca nu e frumos pe strada in vazul lumi ca var putea vede oricine ( parintii, prietenii, sau cunoscuti). Asa cand sunteti numai voi mai merge dar in public nu da bine. Pentru ca in primul rand lui ii da o imagine de obsedat sexual. Iar daca tot nu inceteaza ii spui ca te superi pe el daca mai face asa si nu mai iesiti in oras... Sper sa-l poti potoli...
Spune-i ca aceste lucruri se fac in intimitate nu in vazul tuturor
nu tie trebuie sa iti fie rusine ci mai de graba lui
incearca o discutie in care sa fii hotarata in ceea ce spui
Buna!
Ar trebui sa-i spui in fata ca te deranjeaza chestia asta si nu cred ca se va supara. Spune-i ca te simti jenata cand face asa ceva si poate te intelege. Daca o vei tine tot asa, adica sa-i accepti gesturile astea, va ajunge mult prea departe si nici nu iti imaginezi.
Pa, pa.
Eu zic sa ii spui ca ar trebui sa ii spui ca nu te simti bine cand esti intr-un loc public. dar fara sa ii dai impresia ca vrei sa ai relatii cu el daca nu vrei acest lucru. daca tine la tine nu are de ce sa il deranjeze. doar sa se simta prost pentru fapta lui. daca realizeaza ce face.
nu trebuie sa iti fie rusine de ceea ce simti. doar spune. i data viitoare cand va incerca sa o faca. iar daca va certati pe tema asta. inseamna ca nu e destul de bun pentru tine
Pai ai putea sa-i spui sa te faca sa te simti bine printr-un alt mod.sa te ia mai incet. unele pers chiar nu suporta asemenea chestii.fii sincera, daca tine la tine te va intelege, daca nu, inseamna ca vrea doar...
si u nu trebuie sa accepti sa continue cu asta daca nu iti place, ar fi ceva rau pentru tine. el trebuie s ate respecte