Daca exista un "dar"inseamna ca nu te place, normal este bine sa fi indiferent, insa daca ati ramas amici este totusi bine sa o sustii, asta bineinteles daca vei mai dori sa mai comunici cu ea.Si oare gandeste-te ca aceasta fata chiar nu iti este sortita si intr-o zi calea spre fericire ti se va deschideTot ce este sa faci, ramai in continuare prieten(amic) cu ea.Bafta!
Nu poti manca cu doua linguri e adevarat? si doua sabii intr-o teaca nu incap asa ca zic eu face pe smechera cand e rau cu ala vine si se plange la tine si invers. hai sa fim seriosi!
Da din experienta mea si eu am procedat asa si chiar a functionat! Tot asa vorbeam cu o fata foarte mult dar eram ceva de genu intre prieteni si iubiti dar eu i-am demonstrat ca poate sa aiba incredere in mine ca se poate baza pe mine ca sunt de incredere etc. si dupa i-am demonstrat ei ca o sa-i fie greu fara mine. Tot asa venise vorba sa fim impreuna o data si nu prea a iesit dupa aceea ea a zis ca se baga la somn, iar eu i-am zis doar ''nb'', atunci a stiut ca este ceva in neregula pentru ca m-a intrebat dupa si-a cerut scuze a zis ca se simte prost si dupa cateva zile mi-a zis pentru prima data 'te iubesc'' si a fost din toata inima! Era innebunita total nu-i mai trebuia alt ceva.
Cel mai b ar fi sa i sap fetei ca daca ea vine l u si plange t face si p u as suferi si e dureros pentru u sa o vezi suferind cu altul cand putea as fie fercita cu u, dar sp-i sa u desi tii l ea iti eset greu as fi in cont prietenul ei, umarul p care ea plnge ...si dragoste cu sila nu se face! poate iti gasesti sh u p altcineva, dar lamureste-o si p ea dc o ignori pentru ca deja e intr-o relatie proasta poate o mai streseaza si faptul ca nu stie ce ai