Poti sa ii spui direct ca simti ca s-a racit relatia intre voi si ca iti e dor de el. Oricum, scuza asta cu "vremea nasoala" e tampita, nu ploua si in plus daca el chiar tinea la tine si era atras de tine iesea afara indiferent de vreme. Daca zici ca e gamer clar e obsedat de jocuri.
Nu stiu de ce te-ai pus pe plans, nu cred ca ai pretentie ca relatia voastra (care merge dupa soare) sa dureze pana la adanci batraneti. Ai de ales: ori astepti sa vina vara, sa fie mult soare si sa vezi atunci ce motivatii mai gaseste, ori iti gasesti alt baiat.
Copil mă.
Nu-i capabil de-o relaţie, nici n-are nevoie de asta, încă copilăreşte.
Nu poţi să-l tragi la răspundere pentru vreo ceva.
E ca şi cum te-ai duce la un bebeluş să-l înveţi alfabetul. I se rupe,are el alte probleme, gen să înveţe să meargă.
Draga MonstaFlex am inteles care este durerea ta :Lipsa de soare! Pai tu spui ca te iubeste si el de fapt te ocoleste.Ce dragoste e asta? Daca spui ca sunteti iubiti este clar, tu ai oferit, el a luat ce a avut nevoie si acum Pa, intelegi? Pentru el esti un numar trecut pe un caiet, te-a contabilizat ca sa zic asa.Este dureros dar cineva trebuie sa-ti spuna in fata si nu dispera, viata merge inainte si va rasari soarele si pe strada ta! O zi buna si...vezi ca afara e soare!
RoxAnana întreabă: