| Love2love a întrebat:

Ok...e cea mai stupida intrebare pe care o poate pune cineva.Am 19 ani si sunt virgina.In urma,, relatiilor" pe care le-am avut am constatat ca ori dau eu numa de persoane mai... ori numa baieti de genu exista. M-am gandit sa ma culc cu unu care are 30 de ani si, desi stiu ca vrea doar asta,consider ca poate e mai bine sa o fac de buna voie decat apoi sa-mi dau palmi in cap dupa ce o fac cu persoane,, iubita" care ma paraseste. Ce parere aveti? Eu sincer m-am demoralizat total de toti baietii!

3 răspunsuri:
| rooney a răspuns:

Zi-mi de unde esti si unde stai ca vin eu la tine si iti arat tot ce vrei sa stii!

| Kazumi a răspuns:

Nu face asta.te distrugi.astepta baiatu potrivit pe care sal iubesti.in ziua de azi sunt numai smecheri dar exista o persoana aleasa pentru tine.

| dilawuu a răspuns:

Nu fi proasta. NU fa prostii de genu' asta. Pan' la urma e vorba de virginitatea ta. O ai o singura data-n viata si vei tine minte experienta toata viata. E doar un an intre noi si recunosc, nu-s virgin. Da' e ok. Nu inseamna ca e o eticheta ca esti sau nu virgin/a. Eu unu cred ca ar trebui sa ai rabdare si sa nu te mai stresezi pe tema asta. Cu timpu se va intampla si nu-ti va parea rau.