| normally a întrebat:

Ok,este vorba iar de tipul de care-mi place, cel care "le are" pe toate.azi,am stat cu prietenul meu cel mai bun in pauza langa usa de la intrare in clasa.langa clasa noastra e sala profesorala, iar x(tipul) a trecut pe langa mine, si a asteptat langa usa aia.eu m-am uitat in directia lui si el s-a uitat la mine. apoi i-am cerut prietenului meu sa ma prinda de obraji(mda,tare inteligent), sa-l fac "gelos".mna, el se juca cu mine dar se mai uita si intamplator la el.si el,se uita in directia noastra.

in fine, apoi s-a sunat si cand sa intru in clasa prietenul meu a pus mana pe soldul meuthinking ceva in genu, si s-a uitat la el.iar el s-a incruntat si privea cu coada ochiului la noi.atat.
pareri,dupa tot ce v-am povestit voi ce ati crede?

5 răspunsuri:
| Ichnat a răspuns:

Ai facut ce-a mai proasta decizie cand ai vrut sa-l faci gelos! Acum poate ca in loc sa vina la tine si sa-ti zica "lasa-l pe biiiiiip ( big grin ) eu te plac cu adevarat" (asa cum cred ca ai gandit tu ca va face daca te place) poate ca o sa-si zica "Este cu biiiiip, o las in pace, daca acela e iubitul ei". straight face

Si deocamdata eu zic sa stai linistita pana vezi mai multe semne! big grin

| IMC90 a răspuns:

Ca va plictisiti rau de tot la scoala

| mona a răspuns:

Pai vrea sa se bage si el in seama...

| tania_5982 a răspuns:

Mda, nu prea stiu ce sa zic. Partea cu facut gelos, am pareri 50-50. Ba ca e bine, ca poate isi va face curaj aca te place, sa nu te piarda, ba ca nu e bine, ca daca te place, poate ca se va lasa bagubas. Parerea mea e ca te simpatizeaza, poate chiar te place, dar nu il mai fa gelos, eu asta as face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stii ca te place, dar el nu vrea sa-ti spuna (ii e rusine) a fost buna faza sa-l faci gelos. Dar in rest, nu...