Tuu vrei multe. El este totusi barbat, ai vrea mereu numai cu lugu lugu? Poate uneori are si el chef de glume. Acum nu trebuie sa il tii sub papuc.
Ar trebui sa intelegi o chestie: sufoci.
Libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea lui.
Iar el asa este. Nu incerca sa ii schimbi atitudinea. Atata este.
Schimba-l pe el.
Acuma si tu esti prea de tot.Nu e cea mai buna prietena a ta ca sa planga cu tine la orice prostie.Barbatilor li se par amuzante anumite chestii pe care voi le gasiti triste, scarboase, ciudate..etc.Nu incerca sa il transformi in femeie ca nu tine si daca esti sacaitoare o sa se cam sature.
Toti avem defecte dar daca nu am avea sau daca nu am face greseli nu am putea sa ne numim Oameni.Eu spun ca ar trebui sa vb cu el si sa ii explici ca unele lucruri chiar iti fac rau spuse si in gluma.Esti tu mai sensibila.Te va intelege doar te iubeste.
Da, tu esti sensibila si el este impulsiv. O relatie complicata. Mai treci si tu cu vedera unele greseli si-l incurajeaza daca reuseste sa-ti vorbeasca frumos.
Pana mea, e ironic, si? Exemplul dat de tine e stupid. Daca tu te superi pentru atata lucru inseamna ca ai probleme. Vrei ca el sa se schimbe pentru tine, dar tu, tu de ce nu te schimbi pentru el? Daca raspunde ironic cateodata inseamna ca nu e dragastos sau ca-l doare-n cur de tine? Omu' are simtul umorului in el. Ce naiba.
Acuma nu-l lua de gat ca nu ati vb frumos poate are si el ceva pe suflet atunci trebuie sal iubesti si mai mult sai schimbi starea de spirit
Sensibilitatea n-are legatura cu prostia. Tre' sa fii tampit sa te superi la ironii si sarcasm cand e vorba de glume.
Nu esti tu miezu' pamantului sa-ti accepte toti harfele din cap. Si daca esti, esti un miez prost.
Oamenii in general au pareri diferite. Lasa razgaiala de puf roz si ponei retarzi. Nu-ti convine lumea, iesi afara.
Bună.
Eşti detaşată. În viață nu tot este roz. Când eşti cu cineva într-o relație nu aveți chiar totul în comun, nu aveți aceleaşi preferințe/gusturi/plăceri. Încearcă pe cât posibil să îl înțelegi. Este omenesc. Ți-ai răspuns singură la întrebarea asta : ' ...mai ales că în general e cel mai atent iubit, e drăgăstos, îmi oferă tot ce poate mai bun. '