| Zzzulia a întrebat:

Ok...imi place de un curvar..asta e..si recunosc,am fost cam indiferenta cu el, dar de ceva timp mi s-a pus pata pe el..si ok,pe fb l-am sters de la prieteni in urma unei faze,iar fata in fata l-am tratat cu sictir.da,am fost orgolioasa,am gresit si eu si el,si stiu ca e un curvar si voi suferi,dar vreau sa-mi dati un sfat,sa fac ceva sa ma apropii din nou de el, macar ca amic. ce sa fac?

10 răspunsuri:
| GabiArian22 a răspuns:

*Stiu ca e un curvat si voi suferi*, Intrebarea mea este de ce dracu mai vrei sa ai o relatie daca stii prea bine ca vei suferi si nu este pentru tine.Sau poate e de tine iar in cazul asta incearca sa ii oferi ce vrea ( cred ca stii la ce ma refer) fara alte complicatii si poate asa iti va trece si tie *pata* care ti s-a pus si nici nu vei mai suferi

| Zzzulia explică (pentru GabiArian22):

Crede-ma ca-s o fata destul de cuminte..si nu stiu, dar chiar imi place mult de el..si da e curvar, in sensul ca are multe relatii..de ex intr-o luna a avut 3 relatii..mdaa..si nu stiu, dar tot sper ca se va schimba..si totusi, macar ca amic as vrea sa il am.

| GabiArian22 a răspuns (pentru Zzzulia):

Si din moment ce o relatie dureaza atat de mult la el ce crezi ca vrea de la fata respectiva? Dar ma rog este strict viata ta si faci ce vrei cu ea, sfatul meu e sa stai potolita daca tot spui ca esti * fata cuminte *

| saynotoemo99 a răspuns:

Ok am ințeles ca vrei sa fii cu el în speranța ca se va schimba? Să rogi pe cineva să se schimbe e ca si cum l-ai ruga sa moară și dupa să reînvie ca altă persoana. Eu îți recomand sa fii prietenă cu el, pentru ca în relație vei suferi, și nu e bine să îl schimbi. Mai bine intră în vorbă cu el prin intermediul unei glume, și fiți prieteni. Adica dacă tot ți atât la el...

| neutrino a răspuns:

Stii cum se numeste o femeie care este cu un curvar? Daca acesta este telul tau, atunci cu siguranta ca stii ceea ce ai de facut!

| Zzzulia explică (pentru neutrino):

Dar stiu ca e curvar, dar poate se va schimba..desi e cam greu de crezut..si macar ca amic as vrea sa-l am.

| Dariusuu a răspuns:

Spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești.
Și ce anume îți place la el?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iei problema de la cap si il pupi in cur oe tap, iezi's mici, ai dai de-o parte si pupi in cur caprele toate, d enu-ti iese rezultatul te prinzi la nimeni altul, cel ce a scris versurile ca sa-i mangai... puncte puncte. Ai contul facut pe 24 mai, nu ai activitate pe site si gata, ti s-au si aprobat intrebarile

| zHeArTz a răspuns:

Haha, parca ai vorbi de mine smug. Bun bun bun... deci, nu e ceva rau in a fi ''curvar'', inseamna ca iti pretuiesti tineretea, te distrezi cat inca mai poti. Te asigur ca un ''curvar'' are si o latura buna tongue, chiar foarte buna. Pai... thinking ce e de facut? Cam greu, noi ne indragostim dupa o partida buna de sex cu fata pe care o ''simpatizam'' (nu orice curva). Mai pe scurt, pentru noi sexul este o dovada de iubire (repet, nu ma refer la toate curvele). Poti sa ii acorzi putina atentie, sa il bagi in seama din cand in cand, doar asa poti sa il apropii de tine. Bafta :**