Exista atatea lucruri. Te poti uita si tu prin magazine dupa un lant barbatesc sau o bratara ori un suvenir. Sau, ii iei un album foto, un CD cu muzica sau cu film, un tricou personalizat, o felicitare facuta de tine sau cumparata cu un text interesant sau O CINA ROMANTICA.
Mă gândeam la o felicitare, mai așa de început
Ceva care sa-l reprezinte.Da eu cred ca o cina romantica in care sa va spuneti toate dorurile e ok. daca nu deja ati facut-o.
Nu mai investiti atatia bani in primele luni de relatie.Primele luni oricum sunt cele mai frumoase stai vezi tu dupa. vorbesc din experienta unui inel si a unuui lantisor cumparat DEGEABA.
O, pai ok merci la asta mă gândeam și eu. adică na o felicitare merge
Felicitare desen.dar nici la alea nu trebuie sa muncesti prea mult sa pierzi niste minute din viata..merg cadouri micute nu mai faceti prostii de sute de euro (asta mi-am spus-o mie )
De unde sute de euro nici măcar nu mai am bani în pușculiță ) mie una de ex mi-e frică să mai fac cadouri, deoarece de ex unei prietene i-am luat de ziua ei acum 3 ani o chestie de 40 de lei și apoi ne-am certat și s-a dus prietenia alteia i-am luat lanț din argint tot așa s-a dus prietenia.
Tocmai.faptul ca inca esti minora si nu ai decat banii tai de buzunar si alocatia fa ceva pentru tine de ei..lasa cadourile ai timp sa faci cand o sa fii pe salariul tau (fie vorba intre noi, nici atunci! egoismul te face mai inuman dar sigur te face sa o duci mai bine )
Egoista sunt cu multa lume, merci de sfat :d
Ahahaha bună asta, ți-as fi dat fundă, ai răspuns inteligent
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: