| SekReT a întrebat:

Ok jignitima cat vreti dar oricum nu bag in seamalaughing deci imi spune cinveva cum sa vorbesc cu iubita sau nu?

Răspuns Câştigător
| Urzică a răspuns:

Da tu chiar nu bagi inseama sfaturile noastre?!
Tu nu gandesti cu capul ala? La 15 ani sa faci sex? Esti minor! Gandeste-te la viitorul tau! Nu iti strica viitorul pentru putina satisfactie! Acea persioada va trece si iti va parea rau pentru ca ti-ai pierdut virginitatea.Gadeste-te de 2 ori inainte sa faci un lucru.Si acea fata oricum nu va fi de acord! Pentru ca ea poate gandeste cu capul ala dar daca nu gandeste, e la fel ca tine.Nu imi pasa ce crezi acum despre mine dar nu aveti minte! Lasa dracu prostiile si nu te mai gandi la asta! Pune mana pe o carte si dupa vreo 2-3 ani o sa poti sa faci si sex.Nu ne baga draga in seama, dar atunci de ce puii mei ai mai postat intrebarea. Parca aveai nevoie de sfaturile noastre.
Din partea mea fa ce vrei. Da dupa aia sa nu visa te plangi ca vai ca uitati cu cine am stat si mi-am pierdut virginitatea... bla bla bla.
Fa ce vrei!
Daca nu te gandesti si la consecinte. Da de ce ma bag eu? Doar e viitorul tau. Tu nu te uiti la televizor? Tu vezi cate se intampla?
Treaba ta!

EuSiAtat

4 răspunsuri:
| deia_9483 a răspuns:

In primul rand scrie iubita nu iubita, nu vrei ca iubita ta sa te considere un cocalar? corect scrisu cu "y" in loc de "i" este cocalaresc.
Nu o zic cu rea intentie sa stii...
deci surprinde. ti iubita, duo la o terasa, alint-o, cumparai un trandafir cand impliniti o luna. 2 ...etc.
fi pasional, grijuliu nu vorbi mai mult cu prietenii tai decat cu ea
suno chiar daca stii ca ea a gresit.
cereti scuze chiar daca stii ca ai dreptate
astea sunt mai esentiale sunt mai multe
succes happy

| Diiux a răspuns:

Ahh ce copii mai sunt in ziua de azi.numa la sex iti este gandu'. treaba ta nu ne baga in seama in plus de asta tu o sa suporti consecintele nu noi.si imi vii pe site sa ne ceri tu noua parerea ee tiam dato. dar tu te crezi macho.si destept.ee uite ca nu e asa esti mai prost decat o babuin...copile gandeste-te la tine, si la viitorul tau ai 15 ani cred ai minte, foloseteo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@itule, da' tu chiar ai o problema. Ai buba la cap, puisor!

Răspuns utilizator avertizat