Nu esti prea clara. De cat timp sunteti impreuna? Anumite detalii, cum se comporta cum decurge o zi din viata voastra?
Daca sunt zile cand nu prea vorbiti, sau zile cand va certati?
Eu locuiesc cu prietenul meu de multi ani si totul decurge ca la inceput. Cu totii avem zile cand nu prea avem chef de vorba sau vrem sa avem putin spatiu pentru noi, asta nu inseamna ca intervine plictiseala si indiferenta.
Secretul este sa mentii flacara aprinsa si sa nu lasi sa se piarda interesul. Mereu trebuie sa aiba ce sa descopere la tine, mereu trebuie sa existe ceva nou.
Surprinde-l intro seara, intr-un mod mai special. Sunt convinsa ca plictiseala si indiferenta se vor evapora.
Intervine rutina draga mea, obisnuinta, dispare spiritul de lupta de a cuceri,.Ar fi cazul sa va folositi imaginatia si fanteziile sexuale mai putin ""ortodoxe"" in timpul partidelor de sex.
Este normal pentru ca sunteti tineri, in tinerete trebuie sa experimentati tot ce prindeti OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM, e timpul sa va despartiti si sa va tavaliti si prin alte paturi
Du-te inapoi de unde ai venit, el deja s-a plictisit de tine, nu este la varsta la care accepta sa manance aceeasi mancare in fiecare zi.
Ok, avem o perioada de 3 luni si 2 saptamani... Si nu el s-a plictisit de mine ci eu sunt putin posomorata...