| Liquide a întrebat:

Ok. New Problem! Decii, am venit acum cateva zile din excursie xD. Cu clasa a 12a >:. Si. am tot vazut 2 baieti in curtea liceului, erau draguti, si am fost cu ei in excursie, asa. Decii in primele seri unul dintre el isi batea joc de mine, dar apoi, cand am fost la un fel de concurs de carat busteni, el ma ajutat si a zis cas prea draguta sa car busteni, si mi ia carat pe toti [ asta a fost acum o saptamana ] Si cand am jucat baschet am ras impreuna de un tip care avea cap patrat :]]] [ scuzeee, na, da asa is eu, sunt rea ]thinking Al doilea baiat a fost DJ la un concurs de dans [ la care nu am participat ], si eu si el stateam acolo, si ne place amandurora heavy metal, si ma intreaba ca ce melodie sa puna, i-am zis de trupa Barathrum de care tipu nu stiaa, si i-a placut mult. Apoi am ras de un tip care dansa ciung :]]. Apoi au mai venit cateva fete sa se dea la el o. o ``````. Si tipu ala mi-a zis sa le dau afara din cabina aia mica :]]. ` Si mi-a zis sa raman doar eu >:".

Deci, credeti ca macar unu ma place?

8 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Eu zic ca DJ-ul te place.
De primul nu stiu, poate e genul care face misto de orice/ oricine si e simpatic doar cand are chef.
P. S.: Apropo de muzica, Barathrum nu canta heavy.

| Liquide explică (pentru zăGhost):

Eu cand am aflat de Barathrum stiam ca canta Back si Heavy. Dar in fine xD.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te plac amandoiwinking

| rutanklan a răspuns:

Daca ala facea misto de tine era doar din cauza faptului ca te placea si nu stia alt mod in care sa se apropie detine. Si celalalt daca a vrut sa te izoleze de restul lumii, la fel.

Si nu mai incepe propozitia cu deci si nici decii, nu e corect din mai multe puncte de vedere. Deci, Kapisch?

| Liquide explică (pentru rutanklan):

XD. Tic nervos. Si eu vreau sa scap de el xD.
In fine. Mersii ` de raspuns big grin.

| Hash001 a răspuns:

Un mic avans nu inseamna neaparat o atractie.

| bingolina a răspuns:

Iti spun sincer .....dj era sau inca mai e indragostit de tine asa ca acordai o sansa! eu zic ca ar merita

| Yujin11 a răspuns:

Voiau sa te FWTA, ce dracu e atat de greu, baietii numai asta au in cap.