| Daysukki a întrebat:

Ok, pai am o micuta problema legata de sani, adica mai toate prietenele mele au sanii enormi, nu exagerez zau! sunt uriasi de parca au silicoane. doar putine fete de la mine din clasa nu prea au. vreusa spun ca ma enerveza faptul ca eu nu prea am ce pune in sutien, sunt draguti dar sunt destul de mici si vreau si eu sa-i fac sa cresca odata, oo si ma enerveaza ata de tare cand merg la mare si vad o tona de femei fara sutien sicum toti casca gura dupa sanii lor.asta nu-i pentru ca vreau sa se holbeze baietii la sanii mei (daca o sa-i am vreodata mari) doar ca m-as simti mai bine daca i-as avea mai mari, aaa si am 14 ani dar nu ziceti chestii gen' asteapta. niste exercitii pentru asa ceva daca se poate

2 răspunsuri:
| adi4ever a răspuns:

@bubu tu chiar crezi ca merge cu tinctura de marar? Iti dai seama ca folosind acest leac farmaceutic din plante va avea sanii mai mari ca Adinei Barbu?laughing Sa fim seriosi ai doar 14 ani si ti-e gandu la sanii cat pepenii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face la tine chiar poti spune ca ai timp, eu la 18 ani ce sa mai zic...