anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok pai buna TPU! Sunt fata ai am o poveste si o intrebare de adresat: Acum sunt in clasa a 6-a. In clasa a 3-a a venit la noi in clasa un baiat de care mi-a placut din prima. Acum inca imi place de el, chiar sunt indragostita pana peste cap. Intr-o zi mi-a a venit ideea sa o rog pe cea mai buna prietena a mea sa îi spun baiatului ca eu il plac. I-a spus. De atuni el a inceput sa ma faca sa ii spun in fata tot. Pana la urma am cedat si i-am spus. De atunci, imi place si mai tare de el. Ma holbez la el il
visez... Toti imi spun sa nu mai fac asa dar nu pot. El nu se simte deloc confortabil. Acum un timp am auzit ca vrea sa-mi faca un desen in care sa imi explice ca nu ma place. Dar nu e un magar si nu vrea sa ma raneasca deloc.Ce-i drept m-a mintit de vreo 2 ori. Ma rog intrebarea mea este: cum pot sa uit de el cat mai repede? Imi afecteaza si rezultatele la scoala...si nu mai pot! Rog maxima seriozitate si URGENT raspunsuri!
PS: el este cel mai "curtat" baiat din clasa

Răspuns Câştigător
| ThePunkGuy34 a răspuns:

Nu prea sunt metode sa-l uiti, dar e una. Uita-l pur si simplu! Sau fa-ti alt prieten, cea mai buna solutie.Incearca sa iti pui in minte ca-l urasti pentru nu stiu ce motiv...de ex pentru ca te-a mintit. Uita-l din mine, stergel.Stai pe pat, inchide ochii, si incearca sa -ti imaginezi in minte ca ai in o poza cu el, si incepe sa o rupi in bucatele din ce in ce mai mici, mai mici.Si dupa aia i-a o bricheta si arde bucatelele.Si dupa aia uita-l, incet, incet.Bafta!

6 răspunsuri:
| ReiVaN a răspuns:

La 12 ani ea iubeste.
pe la 14 o sa te mariti?

| anonim_4396 explică (pentru ReiVaN):

Daca nu ai de gand sa raspunzi cu ceva ce ma poate ajuta, mai bine stai deoparte!

| Against a răspuns:

Pune-ti in minte sa nu il privesti. Spune-ti ca asa cum nu ai puterea sa nu il privesti, nu o sa ai niciodata puterea sa renunti la ceva. Motiveaza-te.

| negat1ve a răspuns:

Totul tine de ce vrei tu cu adevarat. Daca chiar vrei sa fiti impreuna, atunci nu te lasa si tine-te de el...cel putin pana cand esti sigura sau iti zice ca el nu este interesat deloc de tine. Daca chiar vrei sa il uiti si sa nu mai ai nici o treaba cu el, trebuie sa devii nepasatoare, sa il eviti, sa il ignori.

| mariass a răspuns:

Nu ai cum sa nu il mai iubesti asa, peste noapte... Banuiesc ca ai cam 11-12 ani, daca esti clasa a 6a. Incearca sa iesi si tu cu prietenele tale, gaseste-ti un hobby, fa-ti de lucru, esti inca destul de mica, o sa te ma indragostesti de inca 100 de ori pana sa gasesti ACEL baiat care iti va fi alaturi pana la sfarsit, stai linistit nu e sfarsitul lumii. Totusi, poate daca o sa incerci sa incepi sa il ignori pe colegul de care iti place acum este posibil sa ii trezesti interesul si sa devina el interesat. Succes. happy

| anonim_4396 explică (pentru mariass):

Am 12 ani