| xFaith a întrebat:

Ok.
Prietenul meu este gelos din cauza ca vorbesc prin mesaje si pe mess cu un baiat pe care eu l`am placut in trecut. Problema e ca nu ii pot sterge nr sau sa-i dau iggnor deoarece cu acel baiat suntem prieteni de familie+ vecini.
i-am explicat prietenului mei ca nu mai simt absolut nimic pentru el iar el mereu gaseste cate un motiv sa ne certam pe tema asta.
As vrea sa-l lamuresc odata pentru tot-deauna ca eu si cu acel baiat suntem doar prieteni si nimic mai mult.
Nu inteleg dc reactioneaza asa.
Imi puteti da un sfat?

Răspuns Câştigător
| AenefLove a răspuns:

Pe de o parte cred ca ar fi bine sa incerci sa vorbesti mai putin cu fostul si sa-i acorzi mai multa atentie prietenului.Reactia lui mi se pare cat de cat normala, in felul asta demonstrandu-ti ca tine la tine(te-ai gandit la asta?) si consider ca nici tie nu ti-ar placea ca intr-o zi de exemplu sa fii cu el si la un moment dat sa primeasca un sms si sa-ti zica tie "stai putin ca ma cauta cutareasca" si apoi sa inceapa sa zambeasca citind mesajul.Adica atunci cand ai o relatie nu exista "altii" sau "altele" pentru ca altfel se distruge toata armonia.
Pe de alta parte,daca de exemplu aveti un prieten comun si se comporta la fel, e gelos pe orice miscare, atunci nu e bine pentru ca aceasta gelozie e distructiva si obsesiva.
Succes si sper ca te-am ajutat.
Si inca ceva.Trebuie sa fii si tu sigura de ceea ce-i spui lui,adica daca mai tii sau nu la respectivul,pentru ca,daca nu, atunci e bine,dar daca da,nu prea-i bine pentru niciunul,nici pentru prietenul tau,ca poate tine la tine, nici pentru tine, ca poate ai putea sa-i spui si sa fii mai bine cu el.
Asta e parerea mea.

6 răspunsuri:
| cosmina95 a răspuns:

E gelosss rauhee hee pune-i pe aman2 fata in fata si discutai deschis eu zic ca se va lamurii situatiabig grin bafta:*

| singurinlume a răspuns:

uite ce e daca prietenul tau e gelos inseamna ca chiar te iubeste si are dreptate in legatura cu discutiile tale cu acel baiat( vecin*8((. tu incearca sa ii esxplici vecinului ca nu prea aveti ce sa vb atat de des deoarece tu esti intr-o relatie. deci nu prietenului tau trebuie sa ii explici unele lucruri ci vecinului tau sper ca ma intelegi
bafta multa

| NinaSimone a răspuns:

Cred ca nici tie nu ti-ar placea sa il prinzi pe el ca vorbeste cu o fata pe care a placut-o in trecut. Daca tii cu adevarat la iubitul tau, vorbeste cu vecinul si explica-i ca, desi o sa va mai salutati cand va vedeti si o sa mai vorbiti cand va intalniti laolata cu familia, ai prefera sa va rariti conversatiile la minim. Iubitul tau trebuie sa iti fie cel mai bun prieten, pentru ca el te iubeste si nu iti vrea decat binele. Restul baietilor nu au ce cauta pe aceeasi treapta cu el.

| AmeliaEisenhower a răspuns:

Mie mi se pare ca prietenul tau e mult prea posesiv si gelos. nu-i bine. mai spui ca si i-ai explicat cum sta treaba cu vecinul tau. nu-i bine.ar trebui sa-i mai explici odata, iar daca nici de asta data nu da roade paraseste-l. eu nu as fi de acord cu o astfel de relatie, in care nu am voie sa vb si cu alti baieti

Răspuns utilizator avertizat
| NECHY a răspuns:

Incearca sa iti eviti mai mult vecinul:* asa va fi mai bine!