Buna! eu cred ca ar trebui sa ii spui ca o placi mult si daca simte si ea acelasi lucru ar trebui sa fiti impreuna. dar daca crezi ca e prea direct sa ii spui maine (eu nu cred) ai putea maine sa te duci sa vb cu ea sa faci glume (sa o faci sa se simta bine si sa isi dea seama singura ca o placi si apoi cand te vei simti tu pregatit sa ii spui ca o placi)
sper ca te-am ajutat
succes!
Sa petreci cat mai mult timp cu ea si cand crezi ca e momentul potrivit i spui ce simti pentru ea.
Daca tipa e desteapta asa cum ai zis, si-a dat seama ca o placi din clipa in care ai invitat-o in oras. Cred ca sentimentul e reciproc, dat fiind faptul ca a acceptat. Noroc cu fata si sanatate!
P. S. : Spune-i ce simti.
Daca esti coleg cu ea e in regula...ar fi frumos ca data viitoare cand o s-o mai inviti in oras sa o duci intr-un loc romantic, linistit, si sa-i spui acolo ca o placi si daca ea crede la fel pentru tine poti sa-i propui sa fiti impreuna.desi eu cred ca daca a acceptat sa iesiti in oras nu e indiferenta fata de tine. Succes!
Mai asteapta cateva zile si batei mici apropouri si poate afli ceva de care sa te legi.
Ok... Salut! Te inteleg perfect deoarece am fost si eu odata in cazul tau... Si. Nu stiu ce sa spun dar ai dreptate! Ai trebui sai spui cu adevarat ca o placi si. Nu stiu dar iti urez noroc!