Imi pare rau, sincer. Cred ca intre voi " ce e mult strica", adica o relatie asa intelungata va stricat pe dinauntru. Cred ca ar trebui sa o lasi balta, comportamentul lui nu este dign de un iubit cu care ai 4 ani impreuna, meriti ceva mai bun + ca esti tanara. DACA nu isi schimba comportamentul (vorbeste deschis cu el despre tot ceea ce ne-ai povestit noua), iar daca va fi la fel, lasa-l. Sunt sigura ca multi alti baieti poti avea sub papuc
Alcool, violenta, tradare, gelozie dusa la extrem, inconstienta- Asta reprezinta el! Incearca sa vezi asta inainte sa ajungi si tu ca el. Uita-l si vezi-ti de viata ta, el e irecuperabil iar tu poti sa iti faci un viitor frumos. Viata e un sir de alegeri, el le-a facut pe ale lui si uite unde a ajuns. Vrei si tu sa faci aceleasi alegeri?
Nici nu am mai citit tot. M-am oprit la "palma". Daca ti-a dat una, nu se va mai opri. Nu cred ca vrei o astfel de viata. Chiar daca te-ai obisnuit cu el, renunta cit mai este timp. Vei gasi un barbat mai bun.
Şi eu, deja la " a început să bea mult, o face şi la volan" era penibil, şi palma când plângea, pe motiv că nu avea de ce... mirific.
Mi-a placut stilu tau de-a te exprima in scris,asa ca am citit toata naratia ta.Din punctul meu de vedere ori ce-ai face nu va mai fi ce a fos,nu va fi cum ti-ai dorii,odata petrecute,acele evenimente urate,au repercusiuni asupra ta/lui,tu ai facut o mare gresela si nu ma refer la faptul ca te-ai culcat cu acel baiat,ci motivul care te-a determinat sa faci asta,este destul de evident ca in urma unu-i act sexual consumat nu-ti paraseste din psihic anumite momente neplacute-n viata,in fine... nu te condamn si nici pe el,asta-i virsta,momentele trebuiesc traite,daca nu traesti clipa la momentul oportun degeaba o faci cand este prea tarziu. Legat de intrebarea ta,Nu stiu ce sa ii fac.l-as lasa? este gresit formulata,ai spus ca relatia voastra a fost bazata pe inredere si respect,fa-ti datoria pina la capat si spune-i si acea relatie,dupa cate am inteles te apasa pe suflet chestia asta,si cu siguranta nu-ti va da pace prea curind.Din greseli invatam, din greseli ne indreptam, dar niciodata fata de persoan in fata care-i am gresit, totul se iarta. oarecum, garantat nimic nu se uitasi cand vine momentul "exploziei" ti-aduci mainte de toate cele.
Off iubita. Nu se merita sa-ti complici tineretea. Daca nu pui punct acum o sa ajungi bataia lui de joc. Chiar o sa fii obligata sa asisti de fata cu prietenii lui sau ai tai cum te injoseste. Iti spun asta pentru ca si o prietena tot asa a facut. Daca a dat in tine e un NIMENI! el in loc sa te sarute sa te tina strans in brate saruta sticla. Neah.tu meriti mult mai mult, incearca sa-ti gasesti o alta activitate care sa te tina ocupata. Si sigur ai nevoie de relaxare de rasfat. Bafta:*
Stiu ca e greu, dar uital si scapa de el cumva iti va strica viata, dar deja o cam face ai grija :* daca vrei iei sfatul meu sa nu mai fi cu el daca nu nu :* succes
Mutubal întreabă: