| citacitazapacita a întrebat:

OK sa incep cu inceputul am o relatie de aproape un an ne cunostem de 7 ani suntem vecini. Nu am facut nimic impreuna cat tine vorba de. prima oara. Am mai avut mici exagerari, iar zis ii dam dau voie orice dar nu se leaga de pantaloni mei,dar intr-o vineri el a exagerat mult prea mult si mi-a bagat mana in pantaloni. Eram in pat, am plecat de langa el si mam asezat pe un scaun tremuram toata si abia respiram a inceracat sa se aproprie de mine dar eu mam inghemotocit si a inteles ca nu vreau. A stat un pic ma loat in brate si m-a pus in pat. De fiecare data cand se apropria de mine eu ma dadeam inpoi eram ingrozita, cand a reusit sa ma imbratiseze a vazut ca tremuram si m-a intrebat daca imi e frig, i-am zis ca nu. A zis sa inchid ochi si sa am incredere in el. Si asa am facut mam intins pe spate si a stat langa mine, ma tinea de mana iar eu il strangem pentru ca imi era frica. A trecut o saptamana iar de fiecare data cand ma atinge imi aduc aminte momentul ala. Ce sa fac sa nu imi mai fie frica? A fost prima data cand l-am vazut cu lacrimi in ochii in 7 ani de zile. Se intriseteaza de fiecare data cand ma vede in starea asta. ajutati-ma va rog dau FUNDA ce sa fac sa nu ma maisperi asa. Ma scuzati daca a fost prea lung text. Apropo eu are aproape 17 iar eu aproape 16

Răspuns Câştigător
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Daca s-a oprit, inseamna ca te iubeste. Altii daca ajung la etapa asta, nu mai tin cont de nimic. Si faptul ca l'ai vazut cu lacrimi in ochi, e dovada clara ca a regretat ce a facut! Oricum, nu trebuie sa fii asa de speriata, o data si o data tot va trebui sa te culci cu el, mai ales dupa ce o sa aveti mai mult timp de relatie. Momentan spune'i sa nu se mai repete, ca nu esti pregatita. Si nici nu e cazul sa apelezi la politie sau altceva, doamne feri! E iubitul tau, e normal sa incerce sa va"apropiati" mai mult. Dar nu e un delict incat sa il dai la politie laughing)!
Eu zic sa il ierti. Plus ca e de admirat ca e un baiat la 17 ani care accepta sa nu faceti sex. E mai rar asa ceva in ziua de azi. Apreciaza'l si nu-l lasa.
Te pup! :*

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Adica a incercat sa te violeze nu? exista politie si plangere penala pentru asa ceva

| BiaAmi a răspuns:

Ia o pauza pentru tine, fara baieti catva timp. Nu e viol, dar unde ti-a bagat mana?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice sa nu ai atata incredere in ''lacrimile'' unui baiat... daca intrade-var te iubeste poate sa-ti demonstreze:ASTEPTANDU-TE!
Nu fata trebuie sa demonstreze baiatului ca il iubeste culcandu-se cu el ci baiatul trebuie sa ii demonstreze fetei ca o iubeste asteptand-o si mai ales RESPECTAND-O!
Lacrimile si ''imi pare rau-te iubesc'' nu inseamna iubire, iubirea este un sentiment care se DEMONSTREAZA prin FAPTE(respect, blandete, intelegere, armonie...)!
Daca crezi ca a vrut sa te violeze atunci IN NICI UN CAZ nu poate fi vorba de iubire!
Iti imaginezi daca ai avea o relatie cu el cum ar arata viata ta? Eu nu-si sunt doar o NECUNOSCUTA care iti da un sfat...
Daca aceasta crezi ca a fost intentia lui indeparteaza-te de el(desi probabil esti confuza pentru ca tii la el si iti este greu--crede-ma iti va fi mai greu pe viitor)! lacrimile lui nu trebuie sa te inmoaie majoritatea lacrimilor pot fi false!
Inainte de a iubi pe cineva iubeste-te PE TINE!
ANALIZEAZA SITUATIA SI IA O DECIZIE!

| mayyya a răspuns:

Eu cred ca te iubeste si tine la tine daca nu ii pasa de tine nu se oprea si insista mai mult poate a vrut sa-ti dea de inteles ca sa-r dori sa faceti dragoste e un gest firesc la un baiat de 17 ani mai ales daca sunteti impreuna de 1 an...

| Adry05 a răspuns:

A fost frumos din partea lui ca s-a oprit, eu cred ca e de incredere. Probabil a vrut doar sa se apropie de tine si n-a stiut ca te sperie asta atat de tare.