Daca s-a oprit, inseamna ca te iubeste. Altii daca ajung la etapa asta, nu mai tin cont de nimic. Si faptul ca l'ai vazut cu lacrimi in ochi, e dovada clara ca a regretat ce a facut! Oricum, nu trebuie sa fii asa de speriata, o data si o data tot va trebui sa te culci cu el, mai ales dupa ce o sa aveti mai mult timp de relatie. Momentan spune'i sa nu se mai repete, ca nu esti pregatita. Si nici nu e cazul sa apelezi la politie sau altceva, doamne feri! E iubitul tau, e normal sa incerce sa va"apropiati" mai mult. Dar nu e un delict incat sa il dai la politie )!
Eu zic sa il ierti. Plus ca e de admirat ca e un baiat la 17 ani care accepta sa nu faceti sex. E mai rar asa ceva in ziua de azi. Apreciaza'l si nu-l lasa.
Te pup! :*
Adica a incercat sa te violeze nu? exista politie si plangere penala pentru asa ceva
Ia o pauza pentru tine, fara baieti catva timp. Nu e viol, dar unde ti-a bagat mana?
Eu as zice sa nu ai atata incredere in ''lacrimile'' unui baiat... daca intrade-var te iubeste poate sa-ti demonstreze:ASTEPTANDU-TE!
Nu fata trebuie sa demonstreze baiatului ca il iubeste culcandu-se cu el ci baiatul trebuie sa ii demonstreze fetei ca o iubeste asteptand-o si mai ales RESPECTAND-O!
Lacrimile si ''imi pare rau-te iubesc'' nu inseamna iubire, iubirea este un sentiment care se DEMONSTREAZA prin FAPTE(respect, blandete, intelegere, armonie...)!
Daca crezi ca a vrut sa te violeze atunci IN NICI UN CAZ nu poate fi vorba de iubire!
Iti imaginezi daca ai avea o relatie cu el cum ar arata viata ta? Eu nu-si sunt doar o NECUNOSCUTA care iti da un sfat...
Daca aceasta crezi ca a fost intentia lui indeparteaza-te de el(desi probabil esti confuza pentru ca tii la el si iti este greu--crede-ma iti va fi mai greu pe viitor)! lacrimile lui nu trebuie sa te inmoaie majoritatea lacrimilor pot fi false!
Inainte de a iubi pe cineva iubeste-te PE TINE!
ANALIZEAZA SITUATIA SI IA O DECIZIE!
Eu cred ca te iubeste si tine la tine daca nu ii pasa de tine nu se oprea si insista mai mult poate a vrut sa-ti dea de inteles ca sa-r dori sa faceti dragoste e un gest firesc la un baiat de 17 ani mai ales daca sunteti impreuna de 1 an...
A fost frumos din partea lui ca s-a oprit, eu cred ca e de incredere. Probabil a vrut doar sa se apropie de tine si n-a stiut ca te sperie asta atat de tare.