| Natalia_2480 a întrebat:

Ok sa vedem:
Dupa cum spuneam anterior eu nu prea simt placere cand fac sex. Ma trecut peste faza aceea cu durere, a inceput sa-mi placa insa nu pot ajunge la orgasm. Si nici placerea care ar trebui nu (cred ca) o simt. Nici chef nu am.
Nu stiu ce se intampla. Plus ca : imi urasc corpul si imi este rusine sa-mi arat sanii in fata lui ( nu mi-i arat aproape deloc). Imi urasc corpul, si imi mai este rusine cateodata cand ma penetreaza sa ma uit la el sau el sa se uite la mine fiindca -nu stiu daca intelegeti- dar eu nu gem, nu prea ma destind. Si partidele noastre sunt foarte banale, nici preludiu nu prea avem... Eu nu am vorbit cu el despre asta. fiindca stiu foarte bine ca este vina mea. Ce e cu mine?
Ce imi recomandati? Ce sfaturi imi puteti da?
Va multumesc mult.

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pai din moment ce e cu tine te place cu corpu ala pe care tu il consideri urat.cel mai bine ar fi sa faceti pe intuneric asa nu o va vedeti prea bine. faceti preludiu mai mult timp problema ta e ca nu te simti bine in pielea ta trebuie sa vorbesti cu el sal intrebi el cum se simte daca nu o sa vb NU ARE CUM SA STIE ce simti. problema asta va ramane PANA VEI VORBIwinking.

| Negative a răspuns:

Sa nu-ti mai urasti corpul,nu te mai gandi ca arati urat, sau altceva, doar simte-te bine...iar de avut chefthinking Incercati un preludiu destul de consistent si destul de excitant...sa vezi ce bine o sa fie, sper sa ai succes daca nu merge mai intreaba, iti raspund cu placere!happy

| lo a răspuns:

Fa exact contrariul a ceea ce ai insirat mai sus.Fa un repaso asupra activitatii tale sexuale si schimbale cu optimism, indiferent ce se intampla nu poate fi mai rau ca acum.Comunicati,experimentati,desfasurati-va in voie si fi mai ok cu tine, mai blanda nu te mai critica, pedepsi singura.fi mai pozitiva, transforma-ti negativismul in pozitivism.cand ai intentia de a spune nu, de a fi fara chef, etc gandeste invers.bafta.

| zeeeeeex a răspuns:

In primul rand trebuie sa intelegi ca daca tu nu te placi pe tine, de ce te astepti ca el sa o faca? Mai trebuie sa intelegi ca tu decizi cat de frumoasa esti prin atitudinea si increderea in tine... Poate nu ai concura cu Jessica Alba (poate o faci, eu nu stiu cum arati) dar daca te iti creezi repulsie fata de tine, asta o sa faca si el mai devreme sau mai tarziu.
Eu nu inteleg asta sincer iti spun "dar eu nu gem, nu prea ma destind". Ceea ce nu inteleg eu este de ce... bai fetelor, mai intim decat atat nu se poate si daca nici in pat nu va puteti lepada de toate grijile si toate inhibitiile, de ce indrazniti sa credeti ca veti putea vreodata sa deveniti vreun director de banca sau vreoun top model? Iti trebuie incredere in fortele tale, atitudine, aptitudini (care se dobandesc) si per ansamblu o impresie foarte buna despre tine, adica "eu sunt tare, eu sunt bun, eu sunt cel mai bun". Scoate-ti bazdaganiile care le ai in cap, ca odata cu ele, niciodata nu vei putea fi directoarea inimii lui si fotomodelul din capul lui. Take care!

| eurynomus a răspuns:

Incerca sa l pui sa ti faca sex oral si daca se pricepe cet de cat sa vezi orgasm exploziv