Pur si simplu pentru ca avem nevoia de a ni se confirma ca interesul vostru este real si de durata. Daca un tip iti trimite un sms, nu inseamna neaparat ca te si place sau ca vrea o relatie cu tine. In schimb, daca ai parte de atentie constanta, te gandesti "ok, tipul chiar e interesat. De ce nu?". Din punctul meu de vedere e normal ca cel putin in prima faza baiatul sa o caute mai mult. Baiatul curteaza fata, nu invers. Cu siguranta si voi v-ati plictisi mai usor daca ati cuceri fata din prima. Suni tu, apoi suna ea, trimiti tu mesaj, trebuie sa trimita si ea. Tocmai asta face lucrurile interesante: ca nu e previzibila treaba. Poate accepta, poate nu
PS: unele fete o fac pe marele amazoane si merg pe ideea ca fetele pot foarte bine sa curteze barbatii. Asta e conceptia lor, dar cu cat bagi mai tare in seama un tip, cu atat i se urca la cap.
Cand exista mici orgolii asa se intampla, iar daca amandoi sunt orgoliosi... nu stiu daca o sa iasa ceva bun. De obicei fetele asteapta ca baietii sa faca primul pas, ca si mine . Dar eu fac asta doar cand sunt suparata si nu intotdeauna, eu sunt mai orgolioasa iar iubitul meu nu. Fetele de obicei sunt putin mai orgolioase decat baietii.
Am o parere ca sunteti imaturi.
Aveti nevoie de validarea ca "are un interes pentru mine". Si cand amandoi sunteti imaturi...se obtine inevitabilul. Nu mai vorbiti niciodata. Pentru ca amandoi asteptati ca celalalt sa faca pasul asta.
Sincer nu sunt fata, dar si mie in calitate de baiat mi se pare prea penibil "jocul" asta... iubirea este un sentiment dintre doi oameni nu un concurs care suna, trimite mesaj sau incepe o conversatie primul.
yoo23 întreabă: