Normal acum ca fiecare isi apara regiunea.Eu zic ca majoritatea oltencelor sunt superbe, bineinteles sunt si multe exceptii.Da, de asemenea si moldovencele sunt frumoase.Si din cate stiu eu,sunt bune in relatii,nu stiu cat de bune sunt la sex,sau daca sunt mai bune moldovencele,dar in relatii se pricep sa faca ca baiatul sa se indragosteasca de ele si se ataseaza mult de un baiat, placandu`le sa stea mult in preajma lor, sa-i ajute si totusi sa se bage in viata lor intr-un fel sau altul...Si da,oltencele cuminti rar inseala, poate doar din curiozitate, dar sunt f fidele.
Te felicit. Am hotarat sa-ti acord tie fundita datorita raspunsului tau foarte frumos conceput.
Nu e asa.
lumy8776 zicea ceva de moldovence-de fapt, in fiecare rgeiune a tarii se zice ceva despre celellalte regiuni.Degeaba spui ca moldovencele sunt alea bune si frumoase, ne tragem din acelasi loc.Moldoveni,olteni,ardeleni.numai ca in partea Ardealului a fost multa influenta austro-ungara,din mai multe pd.v.
In rest,e acelasi lucru, aveam aceeasi origine ca neam
GEKO-daca asa vezi tu o relatie buna si cum ai vrea, treaba ta.Nu poti sa le bagi in aceeasi categorie, suntem oameni indiferent de unde locuim.Traim intr-o tara cu acelasi sistem, cu aceleasi valori nationale si restul se face in casa.educatia si principiile.Asa ca nu te duce tu in judetu Olt si lua toate fetele la rand cu gandu ca nu o sa te insele si a.m.d, pentru ca asa ai auzit tu de la bunicu cu experienta, ca nu e adevarat.
Eu stiu ca moldovencele is cele mai frumoase. Si fetele din banat is frumoase... Acum fiecare stie altceva
Eu cred ca cele mai frumoase femei din Romania raman moldovencele, si in materie de sex le da clasa la multe din alte regiuni ale tarii...parerea mea...
Oltencele sunt cele mai urate muieri din lume. rar apar exceptii si dupa cum se zice prin popor de olteni si ele sunt proaste facute gramada. de curve nu stiu daca sunt dar ai grija. sau si tu esti oltean?
@lumy8876: Culmea, si eu sunt moldovean. Sunt perfect de acord cu tine, insa doar cu prima parte. Cu a doua - moldovencele (marea lor majoritate) sunt mult mai calde si pun pasiune uneori exagerata in absolut tot. Bineinteles, cand vine vorba de sex, si acolo exista preferinte.
@Aiyda: cu siguranta nu vad o relatie dupa cum tu dai de banuit ca as face-o. Era si este o intrebare care ar trebui tratata ca atare - intr-un stil comic dar totusi serios, nicidecum luata la misto; nu uita, nu ma cunosti, in plus trebuia sa te gandesti ca am un motivele mele incat aceasta intrebare exista pe profilul meu.
@chipanoo: sunt din Moldova, iar vis-a-vis de frumusete si prostie pot spune ca din punctul meu de vedere ai mare dreptate: inculte, rasfatate, cu tupeu, egoiste (gen da-mi dar nu-mi cere), s.a.m.d. Insa treaba cu fidelitatea este 99% reala. Daca li se pune pata, ai pus-o.
Overall: Ma mai gandesc cui dau fundita + astept si alte raspunsuri.
Nu ma intelege gresit.Mi-am facut contul cand eram despartita de prietenul meu, dar oricum urasc dragostea pentru ca e prea complicata si dureroasa, desi are si partile bune.
Doamne doamne ce omor iti dau... - vine vorba.
Nu stii povestea, astfel incat ar fi bine sa nu ma "jignesti", desi ador sa vorbesc cu o fata ce se gudura pe langa mine facandu-ma PORC!
In al doilea rand, e o poveste ce nu se vrea a fi una publica. You know, ambele pot citi pe aici. Oricum, nimic nu mai conteaza... (cred).
Nu te inteleg gresit, te compatimesc. Dar ce sa zici de mine, acum sufar din cauza unor doua tipe.
PS: Frumos avatar.
Fereasca Sfantu' ce gura aaaai! ))) Si maaa, imi place mult ca pui situatia pe toate partile ceea ce te face sa semeni fantastic cu mine! Deja avem prea multe in comun. )) Gata, nr de tel, id de mess si marimea la sutien. Haideee! )
Sincer n-a fost o secunda in care sa fi fost serios cand am citit ultimul tau comentariu. Belea cu tine. Pai, ne punem la prieteni si ne observam indeaproape darling. Ce sa zic, mie imi convine, aveam nevoie de mai multe raspunsuri ca sa ajung la numarul de 100 sa pot avansa ca Senior. Cred ca stii ca doar cu un asa "rang" poti trimite mesaje in privat. Pana acum mi s-a cerut de multe fete nr. de tel dar nu le-am putut trimite din acest motiiiiv... Uoff, lasa ca tu ai sa fii prima. Glumesc. Am un ID de 10 ani si nu oricine intra pe el. In agenda telefonica?! Nici nu mai zic. Iar in ceea ce priveste gelozia, sa stea linistit ca nu te fur... Iar daca as vrea, imi ajung cuvintele virtuale.
Hai ca m-ati dat gata... Mai ales unii suferinzi... Sa fiu sincer sunt din judetul OLT. Frate eu la liceul meu. Colegiul National Ionita Asan nu stiu cat a-ti auzit. dar fie. Sa fiu sincer 70 la suta din fete arata bine. deci sunt si in OLT. si nu am auzit de cazuri sa se insele.