| tpuuser16 a întrebat:

Ok sper ca am nimerit categoria. Am o mare problema de ceva ani si am nevoie de sfatul vostru.
Am 16 ani si 7-8 luni. pe penis am niste puncte albe aproape tot penisul pe spate... vizibile accentuat la decalotare. Am asta de la 13-14 ani cam asa. M-am documentat si am aflat ca se numesc puncte fordyce. Nu stiu ce sa fac.
Cert este ca cat de curand o sa ajung la o relatie sexuala. si mie foarte jena cu alea pe penis mai ales pentru sexul oral. Mie urat sa ma duc de la varsta asta la dermatolog. si cica nu se vindeca dar aspectuul? Stima.

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sunt doar inestetice,altfel nu prezinta nici un pericol,sunt asimptomatice si netransmisibile,apar atat la barbati cat si la femei,in diferite parti ale corpului(buze,vulva,testicule, penis).
Sunt de fapt niste glande sebacee "aberante" aflate intr-un loc unde nu ar avea ce sa caute, sau mai exact niste "puncte de grasime"!
Daca te deranjeaza estetic atat de mult, consulta un dermatolog.
Si, uite cateva metode:
http://www.remediu.ro/cum-scapi-de-punctele-fordyce-20631a.html
:)

| tpuuser16 explică (pentru greece12):

Pe mine nu ma deranjeaza si aflasem ca sunt inestetice si inofensive. dar iubita mea nu stiu ce va zice. mie teama sa nu ma refuze. tu ce parere ai?

| greece12 a răspuns (pentru tpuuser16):

Eu zic ca o explicatie va pune lucrurile la locul lor,o explicatie clara si simpla!
N-ar trebui sa aiba nici un motiv de neliniste, nu e o boala transmisibila sau ceva de care ar trebui sa te simti tu vinovat, asa ca accepta-te asa cum esti si o va face si ea, nimeni nu e perfect, sa stii!happy

| tpuuser16 explică (pentru greece12):

Multumesc

| Maxim96 a răspuns:

La urolog*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urat sau nu, trebuie sa mergi la Dermatolog.Inca ai timp si varsta la care multe se vindeca mai usor.

| tpuuser16 explică (pentru anonim_4396):

Dermatolog? sau urolog?

| mariussda a răspuns:

E de la laba bai baiatule!@#$%las mai usor cu labareala ca nu e bine!

| greece12 a răspuns (pentru mariussda):

Gresesti.
Cauza e necunoscuta.

Întrebări similare