| Daysukki a întrebat:

Ok stie e un pic ciudat dar chiar nu stiu ce sa mai fac, am 14 ani si la naibii de stiu ce sa mai fac.de cand eram mica aveam o problema in zona aia (si nu intrebati care e ca creca v-ati dat seama ) asa si ma ustura ca naiba de cand eram mica tot ma spal si tot iau fel si fel de ceaiuri ca sa nu ma mai usture. si mentionez ca este ff incomod. ma rog daca nu va dati seama unde este zona"aia" va zic eu. e ee intre craci, na ca sa zic asa. acu va rog sa nu radeti dar chiar ma ustura rau de tot. de cand avem vreo 6-7 ani plang atunci cand se intampla asta. credeti-ma nu va doriti sa aveti asa ceva. vreau sa zic ca nu stiu ce dracu am. doar n-am raie sau alte minuni de-astea. doamne in seara asta s-a intamplat din nou a inceput sa ma usture de sa-mi vina sa ma arunc de pe geam. voi nu stiti cat de rau e, incerc sa o ignor dar ma enerveaza asa de tare. mi se intampla de obicei seara dar vin momente cand mi se intampla si ziua. si daca trebuie sa plec la scoala. pe la jumatea drumul incep sa bocesc ca n-am ce face. aa si mai e ceva atunci cand ma ustura uneori ma masturbez pur si simplu, ca sa-mi treaca. dar nu vreau sa fiu nevoita sa fac asta. asta ar insemna ca ar trebui sa ma masturbez mai mereulaughing oricum tot aiurea e senzatia.combinand durerea cu placerea. neahh na iese o tocana pe acolo. ma enerveaza rau de tot imi vine sa mor de durere.doamne dintre toate persoanele cum naibii sunt eu cea care are problema asta infernala? va rogg ajutati-ma nu mai stiu ce dracu' sa fac si nu vreau sa ma duc la ginecolog ca sa se holbeze unu/una la mine intre craci. e si mai aiurea dar pe dealta parte nu voi putea sa rezist la infinit...

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu mai amana! Du-te imediat la medic! Cu cat e mai tarziu, e mai greu de tratat, si dureaza mai mult! Nu ai de ce sa iti fie rusine - doctorita vede zilnic asa ceva!

| 1micdamare a răspuns:

Pe de alta parte vrei sa impresionezi si nu stii cum sa o faci mai bine.*incearca pe langa degete sa mai bagi si o *** acolo "intre craci", ca o sa te lase usturimea.asta daca nu e vb de o infectie, bacterie, care in timp te va lasa fara organe genitale!

| Delete a răspuns:

Poate pasarica ta vrea scarpinata de vreon beat? glumesc, cred ca ar fi bine sa faci o vizita la medic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii...intotdeauna e bine sa vorbesti cu parintii. Daca nu, du-te la ginecolog, nu e nici o rusine...care e problema daca se uita? Daca nu iti convine nici una din chestiile astea, mult succes la masturbat big grin