Deja ai pierdut, nu numai in domeniul femeilor, ci si in domeniul de a fi barbat.
Ai fost refuzat deoarece tu ai asteptat cu disperare o reactie pozitiva din partea lor, ai abordat doar virtual, nu ai facut contact vizual cu ea, ai ezitat sa ii spui lucruri, ai eitat sa o atingi, i-ai dat dreptate in orice a zis, ai avut o atitudine plictisitoare iar fetele nu vor baieti plictisitori care se plang de caracterul lor. Si crede-ma, din tot ce am zis, fetele simt. si simt bine semnele astea. Fii mai fresh, mai relaxat, trebuie sa te iubesti prima data pe tine ca dupa aceea sa vina altcineva sa te iubeasca, iar tu tinere nu te iubesti. Propun o revizuire completa!
Fetele de peste 16 ani au mai multa minte si nu cedeaza asa usor ca cele 14-15 ani
Fetele vor incepe sa te caute atunci cand vei inceta tu sa le mai cauti pe ele. E un fel de psihologie inversa. Degeaba esti cel mai bun iubit si cel mai atent daca esti usor. Cei mai usori nu sunt niciodata prima varianta.
Probabil ca, fiind doar cu fete mai mici, ti-ai patat imaginea in ochii altor persoane. Nu ca ar fi asta un motiv, dar lumea gaseste mereu un detaliu de care sa se lege.
Sunt cel mai de acord cu prima parte. Felicitari pentru ideea geniala, nu ma asteptam!
Multumesc frumos!
Fetele o sa tinda mereu spre baieti mai mari, cele de 14-16 sunt impreuna cu baieti de 18-20, cele de 17-20 cu baieti de 25 s.a.m.d. De ce? Pentru ca un baiat mai mare are ceea ce baietii de varsta lor nu au, experienta! Experienta iti da stil, iti deschide modul de gandire, iti largeste orizonturile, te face mai interesant.
Salut, sunt cateva lucruri de stiut.
Fetele sunt mai precoce si vor baieti mai mari in general.
Asa si baietii le iau pe alea mai mici in cazul asta cum e logic sa se intample daca alea mai mici le iau pe alea mai mari.
Conteaza atitudinea, trebuie sa fii si cultivat si mai destept sa ai si un suflet, gandeste-te ca poate nu ai invatat nimic, adica poate nu ai destule cunostinte si nu iti este predestinat sa fii cu o fata mai matura care poate stie mai multe ca tine si te poate face de ras si sa-ti fie rusine. e foarte posibil, mi s-a intamplat, o sa te miri.
Trebuie sa te pregatesti sa inveti anumite lucruri ca foarte important, atragi fetele, poate nu ii esti drag, mai sunt fete, poate ii placea altul cine stie.
Ideea este ca trebuie sa ai ceva, nu ai dreptul la pretentii daca tu nu ai ceva.
Lucreaza la viata ta.
Sa ai o zi placuta!
Iubirea nu se face daca arati tu bine un om te-ar placea daca te-ai comporta frumos cu el si nu te-ai gandit daca iti place de cineva nu te mai saturi de el de aia este proverdul daca te iubeste cu adevarat dai drumul si el va reactiona incearca sa nu cauzi ca nebunelu toate fetele pe care le vezi intai cunoastele intereseaza-te pana mea... ba nu stiu prea multe am 13 ani si am fost doar de 17 ori la o intalnire
KatiMe27 întreabă: