| ovidiu246 a întrebat:

Ok,treaba sta cam asa: Eu am fost impreuna cu o colega,ne-am despartit pe motiv ca "nu mai e ce a fost", dupa asta, la 2-3 luni a fost cu altu', cu care a stat 2 luni si ceva pana s-au despartit. Noi 2 am ramas in relatii bune adica glumeam unul cu altul si toate cele. Dupa ce s-a despartit de respectivul a inceput sa fie mai apropiata de mine (sa zic asa), sa-mi ofere mai multa atentie ca inainte. Astazi la ora de engleza mi-a luat telefonul si s-a uitat la mesaje. A fost prima fata de care m-am indragostit cu adevarat si stiti cum se spune, ca prima dragoste nu se uita niciodata...si sunt de acord cu asta. Ca sa fac o analogie,dragostea dintre noi a fost ca focul mocnind,dupa ce ne-am despartit s-a stins incet pana a disparut,dar ramane intotdeauna jarul aprins. Cu fiecare zi in care o vad,cu fiecare privire, focul incepe incet incet sa creasca in intensitate. Vreau sa stiu daca ea mai simte ceva pentru mine, dupa tot ce v'am spus pana acum?!

4 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Noi putem doar sa ne dam cu parerea, nu vom sti niciodata sigur!
Incearca sa porti o discutie sincera cu ea, asta te va ajuta foarte mult! vei sti sigur daca mai simte sau nu ceva pentru tine si asa vei afla daca vei putea fi fericit langa dragostea vietii tale!
O discutie sincera cu ea iti va limoezi multe ganduri! mult succes!

| Azre a răspuns:

E de domeniul trecutului, treci peste! Maturizează-te!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cu siguranta da

| Mozurov a răspuns:

Dupa ce o fata se desparte de un baiat este foarte vulnerabila din punct de vedere emotional.Asa ca ea va cauta afectiune la tipul fain care stie ca este disponibil pentru ea.In cazul asta, tu esti happy.Ea sigur cred ca simte ceva mai ales acum pentru tine (cu conditia sa nu fii gasit alt tip fain care sa o invite in oras inaintea ta si sa creeze atractie).Din cate spui tu aici, eu as zice sa pui mana pe telefon in seara asta si sa vorbitiwinking. Multa bafta!