| MeAgain_5006 a întrebat:

Ok. Vreau doar razbunaree! Si va rog nu-mi ziceti sa renunt la idee, pentru ca nu renunt.Fostul si primul meu prieten, pe care l-am iubit enorm, se comporta oribil.Stiu ca si el m-a iubit, dar am gresit amandoi atat de mult incat am ajuns sa...ne certam mereu.Si acum spune lucruri oribile despre mine, prietenilor mei, cum ca eu vorbesc urat despre ei si alte chestii. Dar jur ca nu este adevarat, nu-s genu.Si vreau razbunare. Vreau sa-i propun sa ne impacam, sa fim iar impreuna.Ar spune da din prima, sunt sigura, pentru ca inca tine la mine oricat ascunde.Si el a fost cel care a stat dupa mine luni intregi, iar eu nu am mai vrut sa fim impreuna.Deci? Sa fac chestia asta? Ms pentru rabdare.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e necesar sa faci nimic, tu poti pune un amic de treaba pe care ai sa ii traga o cafteala buna si asa nu mai deschide gura cand ii se ridica aia. Si lui ii vor veni vremuri grele doar nu va scapa teafar din situatia asta.

| Anet a răspuns:

In momentul de fata u nu stii ce vrei, odata spui ca vrei sa te razbuni, iar mai apoi spui ca vrei sa fii din nou impreuna cu el.Hotaraste-te mai intai ce ai de gand sa faci,daca inca mai tii la el impacati-va iar daca nu ar trebui sa lasi lucrurile asa cum sunt si sa il lasi pe el in trecut, si sa renunti desigur la razbunare fiindca nu vei rezolva nimic, ci din contra vei inrautati lucrurile si il vei face sa actioneze si mai naspawinking

| SenZation a răspuns:

Pai daca ai spus ca nu renunti.atunci de ce mai intrebi sa faci chestia asta? sincer incearca sa vorbesti cu el. explica-i ca tu tii la el si ca vrei sa continui