Varsta, in primul rand. Schimbarile din interior nu se aliniaza cu viata din exterior. Perceptia pe care ti-ai creat-o pana in acest moment despre viata nu prea are legatura cu realitatea, asteptarile tale erau cu totul altele. Viata nu e un film de actiune, e o drama ponosita in care trebuie sa inveti sa savurezi pana si pauzele de publicitate. Ce iti ofera viata e irelevant, satisfactia pe care o poti obtine de la ea se afla in capacitatea de a percepe lucrurile si de a le oferi intelesuri. Poti avea totul si sa fii nefericita sau poti transforma orice intr-o reusita.
Viata prea lejera. Omul nu e conceput sa functioneze intr-un mediu ideal. Creierul nu accepta lipsa provocarilor. Pentru ca lipsa provocarilor inseamna plafonare si stagnare. Iar plafonarea si stagnarea contrazic legile evolutive. Daca un om nu are probleme, nu va fi fericit, va fi plictisit. Motiv pentru care exista atatia oameni care fac din tantar, armasar. Ideea e simpla, daca nu intampini obstacole naturale vei ajunge sa ti le creezi singur(a). Iti vei complica viata sau vei da o importanta mult mai mare nimicurilor, doar ca sa obtii satisfactia ca ai depasit un prag. Pentru ca asa functionam...
Sfatul meu? Incearca lucruri noi, e cea mai usoara modalitate de a-ti tine creierul ocupat. Du-te in locuri noi, cunoaste oameni noi, experimenteaza senzatii noi. Poti obtine satisfactie din orice. Fa voluntariat, mediteaza, citeste carti despre dezvoltarea personala, descopera-ti pasiuni noi, invata sa lucrezi cu o aplicatie pe pc (ceva office sau photoshop), invata o limba straina. Ai o lume intreaga de explorat, ai mijloacele si energia sa o faci iar tu preferi sa stai pe loc si sa te plangi ca ceva nu e in regula. Diferenta dintre fericire si nefericire este de a avea rastimpul de a te intreba daca esti sau nu fericit...
Esti melancolica, e de la varsta, eu unul iti inteleg oful.Probabil ai starea asta de plictiseala, deoarece ai totul si obtii totul atat de usor incat nu mai are farmec tot ceea ce faci. Viata este frumoasa, trebuie s-o privesti ca atare, numai de bine!
Asa este viata plictisitoare, cu cat cresti cu atat mai mult te plictisesti si cam totul se schimba.
Asculta asta, s-ar putea sa-ti prinda bine https://www.youtube.com/watch?v=5YvF1-P6FVw
Duci lipsa de drama in viata ta. Majoritatea copiiilor care fug de acasa o fac pentru ca sunt batuti, abuzati si altele. Haios sa intalnesti o fata care pleaca pentru ca o duce prea bine. Nici acum nu cred ca e adevarat ce mi-a zis un prieten mai de mult dar mi-ai amintit de acea fata. Tu nici macar nu ai un off, esti doar o plictisita de viata. Cauta sa incerci mereu ceva nou.
Doar te schimbi putin. Incerca sa te obisnuiesti cu sentimentele astea pentru acel moment in care viata o sa te loveasca fix pasta' cap.
Nu iti dori prea mult ca viata iti ofera ceva care sa te "trezeasca", dar nu asa cum vrei tu.
Nu ai scris nimic de dragoste/iubire in postarea ta, iti lipseste cineva care sa te faca sa iubesti
Totul e bine cu viata ta. Alege sa faci si o facultate, nu stii cand vei avea nevoie de ea. Multumeste-le parintilor si nu uita, ca intr-o zi tu vei fi parinte si le vei lua locul.