| sdfgsdf a întrebat:

Okay, multuesc celor care mi-au raspuns la cealalta intrebare, dar acum, cum sa va spun, sunt foarte timid, am intalnit cateva fere care imi plac, dar sunt prea timid sa le spun si nici nu prea stiu cum sa`o fac! Acum cateva luni am intalnit o fata pe care o placeam foarte mult am crezut ca ea e fata perfecta cu care sa fiu dar dupa ce i-am spus ca vreau sa fiu cu ea si o plac foarte mult, am aflat ca are prieten asa ca am renuntat... ce ar trebui sa vorbesc cu o fata sa vada ca o plac, cum sa ma comport cu ea... cand vorbesc pe mess e mai okay, dar cand sunt fata in fata ma blochez, nu stiu ce sa ii spun!

*mersi*

Răspuns Câştigător
| FataTPUpunctRo a răspuns:

Pai in primul rand apropiete mai mult de ea adica: vorbestei frumos, arata-i respect, fiti aproape cei mai buni prieteni, dui cadouri care sa exprime putin ce simti pentru ea... iar cand ii zici ca o placi incearca sa o sarutiwinking sa'mi zici daca a merswinking

3 răspunsuri:
| juliajulia a răspuns:

Spune-i ce simti, incearca sa o cuceresti cu fapte nu vorbe...aratai respect. du-te la ea cu un buchet de flori si 2 vorbe dulci si a ta este

| Sasha_5965 a răspuns:

Incearca sa te apropii cat mai mult de ea sa vb pe mess. nu chiar in fiecare zi pentru ca o sa te creada pisalogwinking invit-o la un film, la o plimbare in parc sau stiu eu unde undeva romantic si vorbiti subiecte banale laughing. sunt in aceeasi situatie.big grinbig grin

fundita?!:X:

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Gogule, daca ai 14 ani macar, 16 de preferinta... laughing
Trebuie sa afli ca fata perfecta nu exista. Si ca si ele-s fiinte omenesti, cu parti bune, rele, cu sentimente, dorinte si ca nu-s undeva sus acolo de trebuie sa te lupti doar tu pentru una.
Eu unu ca sa intru in vorba cu cineva, chiat ca nu are absolut nicio continuitate pur si simplu fac un misto, cumva...
Aseara eram intr-un pub si ma duc la o masa de 4, unde erau 2 domnisoare, aveam nevoie de un scaun si intreb: "Nu va suparati, pot lua scaunul asta sau trebuie sa stau la masa cu voi pe el?" laughing Treaba e ca daca rade la prima prostie spusa de tine (doar s anul rada de tine...), e simplu de acolo.
Nu te gandi la reactia ei prea mult, doar deschide gura.
Spor!