| thelastmanstanding a întrebat:

Okay, sunt cu o fata de 4 luni si jumatate...ar fi normal ca acum sa ii cer sa trecem intr-un stadiu mai avansat al relatiei noastre? adica sa ne incepem viata sexuala... voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| ConnstanntiN a răspuns:

Atunci as zice sa lasi sa vina de la sine, nu forta nota, las-o sa prinda incredere in tine(sa nu pari disperat) las-o sa fiarba, vorbeste cu ea despre asta, vezi daca e pregatita. Sa imi spui si mie cum au decurs treburile dupa. happy

12 răspunsuri:
| FlyingSoul a răspuns:

Mai astapta. E prea devreme.

| ConnstanntiN a răspuns:

Ce varsta ai si spune-mi daca vrei ceva serios cu tipa sau doar asa de fantezie?

| thelastmanstanding explică (pentru ConnstanntiN):

Am 20 de ani iar intentiile mele cu fata sunt cat se poate de serioase + comunicare&stuff...

| thelastmanstanding explică (pentru ConnstanntiN):

Okay,o sa tin cont de parerea ta, iti multumesc pentru sfat happy

| ConnstanntiN a răspuns (pentru thelastmanstanding):

Pentru nimicwinking

| ConnstanntiN a răspuns (pentru thelastmanstanding):

Atunci as zice sa lasi sa vina de la sine, nu forta nota, las-o sa prinda incredere in tine(sa nu pari disperat) las-o sa fiarba, vorbeste cu ea despre asta, vezi daca e pregatita. Sa imi spui si mie cum au decurs treburile dupa. happy

| Onn3 a răspuns:

Poi cred ca ar trebui sa mai astepti inca nu e momentru portivit si inca nu va stiti bine iar ea poate nu are incredere oarba in tine.Asa ca nu forta lucrurile.

| oanard174 a răspuns:

Pai fa ceea cecrezi,ce simti,dar daca ii spui spune-i-o mai asa, ca si cum e doar un subiect, poate ca ea nu vrea inca si poate se supara.

| Paulin89 a răspuns:

Nu asta este intrebarea... intrebarea este daca sunteti pregatiti pentru asta? (varsta, cunostiintele despre act in sine, metodele contraceptive). Sfatul meu este sa vorbiti si sa vezi ce parere are despre sex... si cand planuieste sa faca pasul acesta.

| LaraClarice a răspuns:

Nu cred ca ar fi bine mai bine mai astepti inca 6 sau 7 luni.

Http://www.ptroa.co.il/petition/ semneaza petitia te rog

| xloverush a răspuns:

Eu cred sa o lasi asa, se poate supara, de 4 luni si jumatate e putin timp...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu ar fi normal. Daca iti doresti o relatie serioasa cu ea, lasa lucrurile sa curga de la sine.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e normal.dar tu in genunchi si ea in picioare.pentru pat trebuie sa cereti consimtamantul parintilor. daca sta si vra fara...e proasta.iat tu vrei sa o f.i nu sa te casatoresti cu o proasta. daca nu vrea, e isteata, si daca pui botul e ideal.