| DeeA_6936 a întrebat:

Ola! Exista prieteni/prietene adevarati/adevarate? Eu spun ca in ROMANIA nu mai exista, sau daca exista n ii gasesticrying. Assa de tare sunt suparata ca nu gasesc o prietena buna toate mau vb pe la spate si mau barfit.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă asta le este educația și tu nu știi să-ți alegi prietenii/prietenele!
Ține minte un lucru, cea mai bună prietenă este doar mama ta.
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu prea mai exista.Nu e bine sa ai niciodata incredere in cea pe care o consideri prietena. O sa fii dezamagita. Cel mai bun prieten esti tu si numai in tine poti avea incredere.

pa, pa.

| BubuLina999 a răspuns:

Prieteni adevarati sunt... dar trebuie sa stii sa ii cauti cu mare grija si atentie.acum in adolescenta prietenii adevarat nu prea exista. doar cand vei fi mai mare si vei privi viata cu alti ochi vei vedea ca exista si prieteni adevarati. fetele care te.au barfit nu au stiut sa te aprecieze, iar din acest lucru ele au avut de pierdut. au pierdut prietenia ta.

| Anecherry a răspuns:

Ca sa ceri respect din partea persoanelor din jurul tau, trebuie mai intai sa inveti sa dai. Apoi sa lasi naivitatea si sa nu dai voie tuturor sa se bage in viata ta oricum; increderea sa o dai treptat, si numai daca se merita. O alta idee ar fi sa iti intaresti respectul de sine si increderea in sine, astfel incat sa nu lasi sa te supere si sa te descurajeze atat de usor rautatile si barfele din jur. E adevarat ca un prieten bun e greu de gasit, dar nu imposibil; mult depinde si de tine. Nu te limita la o nationalitate cand spui de felul idiot de a fi al persoanelor; nu numai la noi sunt asa, ci oriunde. bye

| c0pilutza a răspuns:

Cel mai bun prieten esti tu;

| LOoPy a răspuns:

Fake. CE prieteni adevarati? laughing eu nu i-am gasit. Prietena mea "cea mai buna" a ajuns sa imi zica "mars" sau "Idioata-in semn de alint" sau urla la mine si imi zice ca nu vrea sa imi auda comentariile, eu tot timpul m-am purtat frumos cu ea happy si nu mi-am batut joc de ea in fata altora si am respectat-o happy la noi e diferenta de gandire. ea e o persoana foarte religioasa(cam exagereaza cu asta) insa religia a tampito straight face laughing Iti dau un sfat. NU fi prieten BUN cu nimeni. happy Foloseste-i. Nu se stie cand o sa ai nevoie de ei tongue Toti sunt asa, te barfesc pe la spate. De asta trebuie sa ai grija ce spui si cui spui. Fii mai indiferenta si fa-ti cati mai multi prieteni.Insa nu Prieteni Adevarati, caci nu o sa gasesti happy Asta e viata, nu ai ce face, ai nevoie de "prieteni".

| @ll3xXx@NdR@ :x a răspuns:

Uite eu iti las id meu si daca vrei da add sa vb ca sa iti zc cevawinking love_free_alexandra