| bombonik_3553 a întrebat:

Olla! am o intrebare, pentru fete! Daca v-ati impaca cu fostul iubit si el ar vrea sa faceti dragoste, din prima zi de impacare, ati accepta? sau ati mai astepta sa vedeti cum decurg lucrurile? raspunsuri sincere pls

Răspuns Câştigător
| blonduu a răspuns:

Ahh, imi place mult intrebarea ta! Poate nu strica o parere din partea unui baiat?! Am trecut prin asa ceva, ea nu a spus ca nu vrea, din contra chiar a insistat putin (dar subtil), insa nu am reusit s'o ducem pana la capat! Totul depinde de 2 lucruri: cata implicare sentimentala a fost inainte de despartire si cat ati suferit in timpul in care ati fost despartiti (desigur daca perioada este mai indelungata-de cateva luni, daca e o saptamana sau ceva de genu', eu zic sa'i dai bice!)

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, sincer...nuuuu.Nici intr-un caz, daca am fost despartiti inseamna ca a fost ceva ce nu a mers, poate as face-o dupa ce ar trece mai mult timp sa vad cum merge relatia si daca merita sa fac asta; mai ales ca daca el iti cere asta din prima zi de impacare e prea de tot, inseamna ca asta isi doreste.
Depinde si de motivul despartirii ca daca v-ati despartiti din cauza lui sau din cauza sexului ca nu ai facut-o cu el, atunci nu cred ca merita, cel putin nu trebuie sa te grabesti.
Trebuie sa vezi cum se comporta cu tine, sa vezi daca te asteapta si are rabdare inseamna ca te iubeste, dar daca tot insista si nu asteapta atunci nu prea cred ca simte iubire.
Deci, raspunsul meu e nu, nu as face-o din prima zi de impacare, sa vad cum decurge relatia si apoi mai vedem noi.ai grija daca esti in situatia asta, sa nu cumva regreti dupa aia.Nu te grabi ca ai timp, unii baieti au o putere foarte mare de convingere dar nu fi naiva, asteapta ca ai timp.

| Rukhsandra a răspuns:

Depinde de fosthappy... dar cred ca nu daca a 2-a zi imi da papucibatting eyelashes

| madalicious a răspuns:

Nu, n-as accepta sa fac dragoste cu el asa dintr-o data daca abia ne-am impacat. Sigur as astepta sa vad cum evolueaza lucrurile, daca spre bine, atunci as face-o insa asa de cum ne-am impacat...nu. M-as simti prost mai tarziu cand ne-am desparti iar, si mi-ar parea rau.

| ramona_4785 a răspuns:

In nici un caz nu as face asta si el trebuie sa fie nebun sa incerce ^^

| 16.laura.16 a răspuns:

Sincer nu as accepta. Daca m-am despartit de el, m-am despartit cu un motiv. Si mi-as pune un semn de intrebare daca el, in loc sa ma recucereasaca ar vrea doar sa ma foloseasca.

| yanny`s a răspuns:

Si normal ca nu te culci cu el imediat dupa impacarelaughing
bine, daca ati fi facut`o inainte, atunci n stiu e la aprecierea fiecaruia cum vrea, dar daca te impaci cu el si iti cere asta, mai bine lasa`ltongue

fi tu mai desteapta decat el, nu-l lasa sa te prosteasca

| babygyrl a răspuns:

Nuu, as astepta sa vad cum merg lucrurile si cum se comporta el acum. Poate mai incolo. Daca faci asta din prima zi fi sigura ca el nu vrea sa fie cu tine. Ori ii spui sa astepte ori ii dai papucii.

| Alina_5575 a răspuns:

Logic NU as face asa ceva!

Ok`! ma impac cu el vad cum decurg lucrurile intre noi din nou, dar dragoste nas face din prima zi de impacare.

| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO a răspuns:

Nu pentru ca asta mear`` da impresia ca ma folosestewinking