| zizau a întrebat:

Olla! Iubesc o fata foarte mult si ea nu mai vrea sa fie cu mine desi mai are sentimente fata de mine.Nu pot sa o inteleg am facut atatea pentru ea si as vrea sa mai incerc ceva sa vad daca isi mai doreste sau nu sa fie cu mine. Vreau sa vorbesc cu ai ei sa o duc la munte dar fara sa stie, sa ii fac o surpriza. Voi ce credeti este bine ce fac sau ar trebui sa o uit ca sincer m-a c-am mintit cat a fost cu mine? Multumesc

5 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Uau, de apreciat ce vrei sa faci pentru ea, eu zic ca esti un baiait de nota 11 si, probabil poti sa si ierti si sa treci peste, ca probleme mereu vor fi.
Fa-i surpriza, poata dupa totul va fi altfel :*

| LeuTz a răspuns:

Esti un fraier sa faci atatea pentru ea, macar gaseste una care sa te aprecieze pentru gesturile astea.Sa iti fie invatatura de minte ca nu e bine sa faci "atatea" pentru vreuna ca pana la urma si nu generalizez o sa se sature de atata mura-n gura.Foloseste banii pentru tine si nu pentru altcineva.P.S. : Uit-o si chiar daca vrea sa se intoarca la tine sa nu te mai bagi cu ea ca esti un fraier daca o faci!

| mariaaaaa a răspuns:

Mai acorda o sansa! Merita.

Vb cu parintii ei si fa i surpriza cu muntele. pregateste o cina, o camera de hotel siii.smug

Succes! Meritati o sansa :*

Sa mi lasi mesaj cu ce ai facutbatting eyelashes

| mariaaaaa a răspuns:

Mai acorda o sansa! Merita.

Vb cu parintii ei si fa i surpriza cu muntele. pregateste o cina, o camera de hotel siii.smug

Succes! Meritati o sansa :*

Sa mi lasi mesaj cu ce ai facutbatting eyelashes

| Catalin_6250 a răspuns:

Daca zici ca o duci la munte ma bazez ca ai carnet nu pe portofel ca si eu imi permit sa duc o fata la munte doar ca mai greu cu trenul, deci esti mai mare ca mine. Ce sa ti zic am trecut prin aceeasi situatie, trasa la indigo, sti care era placa? Fata m a testat sa vada daca o iubesc cu adevarat, daca as face orice pentru ea. Si am trecut toate testele si teste crunte: minciuni, povestiri din trecutul ei amoros, bay tu nu sti ce s alea teste. Dar le am trecut pe toate. Ce sa ti zic ma i multe?! Cam atat...