In primul rand partea cu 'naivitatea' iese din discutie.Aici este o situatie mai delicata. Poate tine la tine, sau poate chiar ii place de tine, dar sunt cazuri in care o relatie de la distanta este greu de controlat... Pute`ti fi prieteni buni, Sa nu aveti secrete..Si cine stie poate intr-o zi va ve`ti intalni.
Stiu cum este. Eu nu am terminat-o...Merita sa continui, si daca vezi in realitate ca nu e de tine, il lasi balta. bafta:* si ce daca cere poze cu acele fete? tu nu ceri poze cu baietii noi cunoscuti? nu a facut nimic rau in comparatie cu ce face prietenul meu.
Cum poti sa IUBESTI o persoana pe care nu ai vazut-o niciodata in realitate? Cum poti fi atat de sigura ca el este sincer? Cand stam in fata unui calculator putem parea ceea ce nu suntem. De cele mai multe ori aparentele inseala. Eu cred ca tu esti putin naiva. Gandeste-te bine, si renunta la aceasta "dragoste virtuala " pentru ca iti face mai mult rau decat bine. Traieste in viata reala cu prieteni Reali, cu iubiti Reali.
Bafta~!
Am prieteni reali MMadalina, stai fara grija . Ca sa iubesc neaparat trebuie sa ma *** cu respectivul? Oricum o sa ne intalnim
Am scris eu asa ceva? Daca asta ai inteles tu din ceea ce eu ti-am scris inseamna ca mi-am pierdut 5 minute din viata degeaba! Oricum bafta!
In primul rand cati ani ai? in al doilea rand ce este mai sus este doar o naivitate de a ta, pana nu il vezi si il cunosti cu adevarat, nu poti sa zici cal iubesti....inafara de asta nai deunde sa stii ce itenti are el doar ca ti-a zis ca te iubeste la tel sau pe mess mda, nu stiu ce sa zic, Sfatu meu este sa te candesti mai bine cu cine vb, sau daca nu macar propuneti sa va intalniti la un suc ceva, si dupa aia te intrebe daca sa te combini cu el sau nu
beausingurlamasamea întreabă: