anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Orcat de ciutada e intrebarea
Femeilor le plac penisurile mici? rolling on the floor?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

De ce nu?
Atâta timp cât sunt mulțumite de performanțele lui, nu cred că ar conta prea mult.
Sunt femei care caută penis-uri mari, că așa au auzit ele că e bine. Sunt femei care caută în special penis-uri mici datorită faptului că nu suportă un penis mare care provoacă durere, și femei cărora chiar nu le pasă acest aspect.

16 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Femeilor le plac barbatii pasionali si care se descurca in pat, indiferent ca e mica sau mare.

| unknownn a răspuns:

Nu conteaza marimea tati, inca mai crede cineva asta? straight face
Cati 12 ani ai?

| Azµre a răspuns (pentru unknownn):

12 ani jumate

| Vix999 a răspuns:

Pentru fiecare femeie e important sa gaseasca un barbat care se potriveste cu marimea ei. Unora le trebuie mai mici, altora mai mari. Dar in principiu mai mult conteaza tehnica decat dotarea.

Răspuns utilizator avertizat
| senstein a răspuns:

Femeilor le plac orice penis, nu conteaza ca e lung cu cotoru 'nu stiu' cum sau invers.

| dött a răspuns:

Sunt atatea tipuri de femei incat si preferintele sunt diferite.

| alexclaudiu2003 a răspuns:

Cred ca le plac si mici, dar sa fie cat mai multe la numar

| Maskeried a răspuns:

Răspunsul e NU. Poate doar să joace cu ele.

| AndreiBolos a răspuns:

Orice penis e bine venit pentru o femeie!

| HappyGrumpy a răspuns (pentru HabarNamPeCePlanetaTraiesc):

Nu cred ca au de ales chinezoaicele, interesant e ca doar baietii isi dau cu parerea, si nu exista femei pe aici doar copii, deci nici fetitele de aici nu stiu ce sa raspunda. iar intrebarea e pusa prost, normal ca nu le plac nici alea mari nu le plac, ele prefera baiatul, nu sexul. tu ce cauti pe strada un vagin? cauti fata.

| Oana92 a răspuns:

Atata timp cat posesorii lor stiu ce sa faca cu ele femeile sunt fericite!

| darrio2007 a răspuns:

Daca fac treaba buna de ce sa nu le placa? Daca e mare si nu stii ce sa faci cu ea degeaba o ai.

| mona a răspuns:

Femeilor le plac penisurile jucause[nu conteaza marimea]