| Seline a întrebat:

Orgoliul in dragoste! Cum scapam de el?
Suntem amandoi foarte orgoliosi, practic ne batem cap in cap.

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Trebuie sa lasati amandoi orgoliul deoparte ca altfel se duce totul pe apa sambetei.
Si eu, si iubitul meu suntem orgoliosi, dar lasam de la noi ca altfel nu am putea avea o relatie sanatoasa!
Desigur, unul va lasa mai mult de la el decat altul... dar asa e in dragoste! Renunti la ceva, primesti pe alta parte!

10 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Incearcati sa pune-ti accent pe iubirea dintre voi, sa nu mai fiti atat de incapatanati, care cedeaza primul sau nu.

Orgoliul o sa va distruga dragostea, pentru ca orgoliul si dragostea se bat cap in cap, nu au loc una de alta.

| HBK a răspuns:

Pai unul dintre voi trebuie s-o lase mai moale, dupa aia risca sa ramana cu buza umflata.Nu castigati nimic si nu va dovediti unul altuia nimic cu orgoliul. E bun si el la ceva, dar nu in dragoste.

soothe
| soothe a răspuns:

Incearca sa intelegi ce gandeste. In al doilea rand spune ce ai pe suflet, ce iti plac si ce nu iti place, ce doresti si ce nu. Stabileste-ti hotarele. Asculta-l si pe el. Apoi stabiliti un punct de vedere comun si procedati in consecinta
In sfarsit, in ceea ce ma priveste, incerc sa imi amintesc ca este posibil ca uneori sa nu am dreptate. De fapt, acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am invat de la viata.
Si relativ de curand am invata ca cel mai mare pacat este mandria.
Ai dreptul insa sa verifici pe pielea ta. Dar stii care este partea cea mai proasta? Ca cele ma multe lucruri pe care le pierzi din cauza mandriei nu se mai pot recupera.
In sfarsit, asa cum spune si Gabriela, in dragostea adevarata nu exista mandrie. Daca exista, aia nu e dragoste. Este sex, relatie, flirt, trai impreuna, joaca de-a mama si de-a tata.

| constantyna a răspuns:

Cum scapati? Incercati sa nu va repeziti, ganditi mai mult inainte de a va manifesta orgoliul.Nu fiti egoisti, mai lasati de la voi.

| madutza_ubytzik a răspuns:

Buna! Eu eram foarte orgolioasa dar de cand m-am combinat cu actualul care si el este la fel de orgolios si are mandria aia in el.eu am inceput sa las orgoliu. pentru ca daca nu s-ar fi ales prafu de tot. Te sfatuiesc sa faci si tu la fel si sa mai lasi de la tine!

Sper ca te-am ajutat! Succes in relatia ta! BYe ByE

| elamit a răspuns:

Daca sunteti orgoliosi pana la urma se va ajunge si la despartire si nu veti face nimic pentru ca sunteti"orgoliosi"nu e bine schimbativa amandoi si va fi bine. pupici

| vyo a răspuns:

Lasa de la tine si ai sa vezi ca nu o sa va mai bateti.

| emanuelf a răspuns:

Schimba-ti partenerul.

| Katiee^^ a răspuns:

Va bateti cap in cap?
O sa va spargeti voi odata capetele... si gata happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ca esti fata ar trebui sa lasi putin orgoliul deoparte, sa va mearga relatia mai bine.