| Just a kid a întrebat:

Oricat as incerca nu pot sa imi dau seama ce e in capu lui, ce vrea, ce simtestraight face simt ca nu mai reziststraight faceva rog cititi tot desi e destul de lungsigh
suntem impreuna de 1 an.ne-am despartit acum 2 luni jumate si eu am plecat la mare pentru 3 saptamani.cand m-am intors ma cautat sa ne impacam si sia cerut scuze si mi-a promis ca se schimba. ok, ne-am impacat.sa purtat foarte frumos, mai frumpos ca niciodata, insa eu mai urat ca niciodata, pur si simplu simteam ca trebuie sa vada prin ce am tercut eu si pe urma m-am obisnuit sa fie asa.acum 3 seri i-am zis ca ies afara cu o fata si mi-a zis ca bine, insa o mai iesit 3 baieti.si nu i-am dat mesaj sa-i zic, si cand am vorbit la tel prima oara(cand am ajuns acasa)nu i-am spus. a doua oara cand m-a sunat m-a intrebat cu cine am fost afara si i-am zis.si s-a suparat ca nu i-am zis din prima si zicea ca o avut incredere in mine. i-am explicat ca eu nu stiam ca ies si aia da mi-a zis ca trebuia sa ii dau mesaj si sa ii zic.de 3 zile se poarta foarte aiurea, insa azi parca sa purtat mai urat ca niciodata.normal plina de draci i-am zis ca"eu nu te mai sun, cand ai chef sunama""da stii bine ca nu am de unde""nu ma intereseaza faci rost""Da bine". normaloh go on dupa 1 ora l-am sunat.n-a raspunsstraight face dupa inca o ora iar l-am sunatstraight faceiar mi-a dat ocupatstraight facestraight facestraight facenu stiu ce sa mai fac [pentru ca ma deranjeaza fffff tare.asa cum eu nu ii dau lui ocupat indiferent de cat as fi de suparata asa am pretentia sa nu o faca nici el

ps:in ultimile zile m-am purtat mult mai furmos decat inainte, de fapt mai frumos decat am facut-o in tot anul de cand suntem impreuna, si se pare ca nu apreciaza asta
ce sa fac?straight facesigh

(cine vrea sa mai vbm un msg cevasadchiar as avea nevoiebig grin mc>big grin

6 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Fii si u un pic mai indiferenta, daca chiar tine la u o sai treaca, daca nu, lasa-l.

Răspuns utilizator avertizat
| Just a kid explică:

Va multumesc pentru raspunsuri da de acum nu mai trebuie:* m-a sunat el, dar ne-am despartitstraight facea sarit calul cu tipatu si cu vorbitu najpa si eu nu mai accept. mi-e greu fara el da mie mai greu cu el acumstraight face incep sa inteleg ca eu iubesc o iluzie nu pe el, saud e fapt il iubesc pe el vechi nu cel din zilele astea.si atata timp cat s-a suparat doar pentru ca i-am zis ca vreau sa vorbim pentru ca simt ca se poarta groaznic cu mine si ma doare, cred ca nu mai merita nici macar sa ii mai raspund la telefon, dapai sa il mai si sun eustraight face

| aura_1762 a răspuns:

Hei salut stiu sentimentu cand m-am impacat cu fostul iubit care mi-a dat papucii pentru alta n-am vrut sa accept pentru ca am vrut sa-l fac sa creada ca nu poate avea orice dar in final ne-am impacat.
eu zic sa incerci sa dai de el si sa-i zici tot ceea ce simti eu asa am facut si in final l-am pus sa-mi promita ca nu-mi mai da papucii si "maine" e cu alta ca altfel nul mai iert.si eu statusem cu el 5-6 luni ne-am certat ne-am impacat pe urma mi-a dat papucii pentru. aia si de aici iti povesti. cea mai buna cale de a va lamuri reciproc este sa vorbiti foarte clar si sa va spuneti TOT si mai important sa stabiliti niste reguli eu iti dau doua ex. pe care trebuie sa le aplici(daca vrei)nu te oblig
1.mereu sa va spuneti tot nu sa ziceti la ca ii pun maine pentru. ca maine poti afla de la altcineva si va iesi cearta ca de ce nu ti-a spus intai el
2.mereu sa exite comunicare intre voi ca de nu tot se va duce pe apa sambetei si tot ceai reusit sa repari va fi in adar
bafta fundita te rog frumos plzzzzzzzzzzzzzz:d

| Alecsandraa97 a răspuns:

Pfff ce naspa... nu prea am experienta, dar sper sa ajute cumva asta:

Incerca sa vb cu el, daca tot nu rasp trm sms sau chiar du-te la el. Daca tot vrea sa faca asa nu te mai prea merita. Promitetiva unul altuia ca veti fii sinceri de acum incolo, iesiti si voi mai mult si at no sa te tot intrebe cu cine iesi.

Succes la relatiebig grin:* Sper sa nu va mai certati>big grin

| nufar a răspuns:

Ori se joaca cu tine ori e prea prost
astept sa vorbim