Fii si u un pic mai indiferenta, daca chiar tine la u o sai treaca, daca nu, lasa-l.
Va multumesc pentru raspunsuri da de acum nu mai trebuie:* m-a sunat el, dar ne-am despartita sarit calul cu tipatu si cu vorbitu najpa si eu nu mai accept. mi-e greu fara el da mie mai greu cu el acum incep sa inteleg ca eu iubesc o iluzie nu pe el, saud e fapt il iubesc pe el vechi nu cel din zilele astea.si atata timp cat s-a suparat doar pentru ca i-am zis ca vreau sa vorbim pentru ca simt ca se poarta groaznic cu mine si ma doare, cred ca nu mai merita nici macar sa ii mai raspund la telefon, dapai sa il mai si sun eu
Hei salut stiu sentimentu cand m-am impacat cu fostul iubit care mi-a dat papucii pentru alta n-am vrut sa accept pentru ca am vrut sa-l fac sa creada ca nu poate avea orice dar in final ne-am impacat.
eu zic sa incerci sa dai de el si sa-i zici tot ceea ce simti eu asa am facut si in final l-am pus sa-mi promita ca nu-mi mai da papucii si "maine" e cu alta ca altfel nul mai iert.si eu statusem cu el 5-6 luni ne-am certat ne-am impacat pe urma mi-a dat papucii pentru. aia si de aici iti povesti. cea mai buna cale de a va lamuri reciproc este sa vorbiti foarte clar si sa va spuneti TOT si mai important sa stabiliti niste reguli eu iti dau doua ex. pe care trebuie sa le aplici(daca vrei)nu te oblig
1.mereu sa va spuneti tot nu sa ziceti la ca ii pun maine pentru. ca maine poti afla de la altcineva si va iesi cearta ca de ce nu ti-a spus intai el
2.mereu sa exite comunicare intre voi ca de nu tot se va duce pe apa sambetei si tot ceai reusit sa repari va fi in adar
bafta fundita te rog frumos plzzzzzzzzzzzzzz:d
Pfff ce naspa... nu prea am experienta, dar sper sa ajute cumva asta:
Incerca sa vb cu el, daca tot nu rasp trm sms sau chiar du-te la el. Daca tot vrea sa faca asa nu te mai prea merita. Promitetiva unul altuia ca veti fii sinceri de acum incolo, iesiti si voi mai mult si at no sa te tot intrebe cu cine iesi.
Succes la relatie:* Sper sa nu va mai certati>
Curiozitațibărbați întreabă: