La o fata, pe care nu o cunoști deloc nu ii ceri nr de tel din prima o sa te considere un "golan", ca sa ma exprim așa. Tb sa intrii in vb cu ea, sa ii zici cum o cheamă, câți ani are... Lucruri din astea simple pentru început. Pe urma ii spuneai dacă are mess/fb si daca e draguta sa ți-l dea. Iar pe urma după ce vb cu ea si va imprieteneati ii cereai nr. Nu tb sa iei direct fata... Asta e părerea mea, bafta!
Cred ca iti dau mare dreptate, si la asta m-am gandit si eu, pentru ca nu stiu, se uita asa de dragut la mine; o3 si cand i-am zis buna, si ea mi-a raspuns asa dulce ., si cand a zis prietenul meu sa-mi dea nr-ul asa a facut o fata gen mai trista si a stat 3 secunde si a dat dupa din cap gen ca nu.
la mâncat undeva pe prietenul tau.
Ai luat-o si tu prea direct tinand cont ca voi doi nici macar nu va cunosteati, a fost un flirt la inceput oricum se vede ca fata te placea si tu la fel, trebuia sa porti o conversatie amicala cu ea, si prietenul tau nu trebuia sa se bage.De acum inainte sa stii sa nu mai abordezi din prima fetele,ci dimpotriva sa vorbesti cu ea chestii de genul, cum te cheama, esti draguta etc, si daca fata iti raspunde totul decurge de la sine, nici nu iti dai tu seama cat de repede pot evalua lucrurile.Bafta!
Si mie mi s-a intamplat cam la fel acum o zi numai ca nu ne-am zis nimic
Off. si ce parere ai tu despre fata despre care am zis eu in leg cu mine?; o3
Pai presupun ca prietenul tau nu trebuia sa se bage :-sDin perspectiva mea e dragut cand un baiat iti zambeste si incearca mai intai sa te cunoasca gen cum te cheama, cati ani ai etc. Nu direct nr, facebook, twitter, tumblr etc Consider ca unei fete trebuie sa ii dai oarecum un semn ca poate avea incredere in tine sa o faci sa rada chiar daca nu va cunoasteti sau debea ai intrat in vorba cu ea :*:*
AndrewTate7789 întreabă: