anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

tongue nu stiu poate ma puteti ajuta cu cv...mai ales fetele. eu si cu iubitu meu facem un preludiu destul de lun si romantic, dar faza e ca el ma atinge in locurile intime si face in asa fel incat sa fie cat mai frumos si romantic si eu nu fac altceva decat sal sarut pervers sal mangai sai soptesc la ureche si cand sunt eu peste el,, ma frec,, intr-un fel. si nu stiu cum sai ofer un preludiu mai pe placu lui. daca puteti sa-mi dati un sfat va roooggg mult...sau site-uri cu asa ceva. va rog moolltt. funda +vot mersi mersi moolllt :*:*:*

Răspuns Câştigător
| DanielDaniel13 a răspuns:

E bine ceea ce faci tu, dar daca el tot iti face oral incearca si tu. o sa se simta mult mai bine.incearca sa il exciti si tu pana aproape de punctul maxim, il mai lasi, si tot asa...o sa iasa super.

3 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Un prludiu pe placul unui baiat e un preludiu cat mai scurt...

| DanielDaniel13 a răspuns:

Mersi mult pentru funda sper ca ti-a fost de folos sfatul meu si a ti-a iesit mai frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea se ingramedesc fetele sa-ti raspunda, ceea ce inseamna ca asta -cu preludiul- s-ar putea sa fie si pentru ele o problema; ceva idei sigur se gasesc, dar daca se poate sa mai repeti intrebarea-eventual sa dai si mai multe amanunte- iar noi promitem sa raspundem pe masura! asteptam.