anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

P. S Scenariu ipotetic.
Să zicem că locuiți într-un oraș mic în care se știe om cu om.
Ok. Să zicem că aveți două cunoștiințe: una mai tânără și una mai în vârstă (la a doua tinerețe).
Pe cea mai în vârstă o știți că este măritată, la casa ei, o știți drept femeie serioasă, matură. Pe cea tânără o știți că e celibatară și că nu a avut niciodată o relație.
Ei bine, într-o seară, când veniți din oraș, le vedeți pe cele două, stând în picioare, într-o zonă de penumbră, foarte apropiate (gură la gură, dar fară să se sărute) una ținând mâinile pe umerii celeilalte iar cealaltă tinând-o de mijloc, ambele zâmbind.​
În ce proporție v-ar surprinde această scenă?
Ce ați crede: că cele două sunt apropiate ca și cunoștiințe sau e ceva mai mult între ele?
Da, unora nu v-ar păsa dar vreau să vă văd părerile.

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Depinde din ce unghi as vedea și cât de mult, și cât a durat aceasta apropiere, probabil dacă as vedea detaliile spuse de tine as crede ca e ceva între ele. Prietenele nu se privesc asa secunde sau minute în șir, cel mult se îmbrățișează se pupa pe obraz, dar asta nu durează foarte mult și oricum nu se ascund, și apoi trec la vorbe, discuții.

14 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

M-as gandi imediat ca sunt amante si mi-as cauta repede un loc de unde le pot urmari fara sa ma observe...ca sa le vad cand se pupa. happy

| Simpatic a răspuns:

Eu te-as intreba de ce ai o fixatie pentru lesbiene? De unde am dedus asta din faptul ca ai foarte multe intrebari pe aceasta speta, si nu inteleg de ce?

| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Https://www.tpu.ro/......nici-vreo/

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuia sa imi dau seama, oricum banuiam, dar cum nu am urmarit chiar toate intrebarile tale cea din linkul de mai sus mi-a scapa, acum am inteles.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai chiar nu mi-ar pasa, decat daca una din ele ar fi nevasta-mea.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Și dacă ar fi...ce ai face?

| LoveSleep a răspuns:

Ne-ai capiat cu fanteziile astea.

| Sofer a răspuns:

Probabil e ceva intre ele. Sunt mai apropiate.

| Hammurabi a răspuns:

Eu aș crede că sunt rude.
Nu s-au mai văzut de 10 ani, iar acum s-au reîntâlnit.
(cea mai în vârstă o ținea de mijloc, iar cea mai tânără îi pusese mâinile pe umeri. Am ghicit? laughing )

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu cred că aș observa atâtea detalii laughing

| VoidEternal a răspuns:

După atâtea întrebări despre o femeie măritata matură și una mai tânără și cu mai puțină experiență nu prea știu în ce măsură este ipotetic acest scenariu.

| Lukasssz a răspuns:

Pe mine nu m-ar interesa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.O pregatea de prima relatie?

| Anuket a răspuns:

Mamă și fiică, nu știam.