Imi spune : buburuza nu stiu ce lo apucat da mie imi place si eu i zic lui pingu " de la pinguin
Prietenul meu imi zice "pisicu` ", se poarta foarte frumos cu mine, locuim de un an si ceva impreuna si ne intelegem de minune. Mai imi spune "Pinguin Cat" ( pinguin = ca intr-un timp facusem burtica, cat = pentru ca atunci cand ma enervez, zgarii intr-un fel ) Ar fiiii multteee, dar ma opresc aici!
Buna, la mine e un alint mai ciudat..., imi zice cioara mea. Imi spune asa ca sunt mai creola la fata, m-am si bronzat, dar a zis ca ii sunt draga asa si de aceea glumeste cu mine, mai imi spune urata mea, iubirea mea, viata mea, mami, etc. Dar cel mai des cioara mea.
El imi spune catea(nume-frida) si iubita mea
iar eu ii spun caine vagabont(nume-zighi) si iubire
El imi zice "latzushk mea, boshcutza, mumoasa, amore mi-a" si eu lui "puisor, matzu mik, mamutzic"in fiecare zi ceva nou, de la gradina zoologica
Pai eu in general ma alint cu cel mai bun prieten al lui ( stie ca o facem la misto ). Ne spunem ( eu si prietenul lui ) : Pisi, Balonas, Ursulet, Uby...
Dar astea sunt la misto. Eu ii spun prietenului meu : Trix, Tio, Wey-Wey ( e codul nostru secret pentru un fel de te iubesc ), Antii sau rar Bebeh
cevacumva întreabă:
baubau_4290 întreabă: