| lari67 a întrebat:

Pa. u ceva vreme in urm. mi placea un baia. oarte foarte mul.rin intermediul unei prietene de-ale mel. m reusit sa fac rost de i. m vorbit pe mes.a.ar am vorbi.ncercam de multe ori sa caut subiecte de discutie dar parca ma evit. i oricu.ra genul de baia. u 10 fete langa e.). o perioada de tim. u m-am mai vazut cu prietena cce mi-a facut legatura cu e.ar intr-o z. m stat cu e. e-am plimba.ana la un moment da. a il vazusem pe e. i ea se uit asa la min. i face :'uite cine eee aici. m stiut ca ceva de dubio.-a indreptat sper e.-a uitat la mine si a inceput sa-l imbratiseze si sa-l pupe pe obra.-am simtit foarte foarte pros. i am plecat cu o alta prietena acas. 2-a z. a fe. e-am inalnit cu e. i se tot dadea la e. i d'aste.ram destul de dezamagit.sa ca m-am folosit de pretextul ca nu mai am chef sa stau in locul respectiv si sa mergem intr-un par. m plecat cu mai multe prieten. i ea mi-a zis ca o sa vina si ea dar mai tarzi.ai traziu.am sunat-. i mi-a spus ca nu mai vin. a nu mai are voie sau ceva de genu. m crezut-.ar mai tarzi.ergand cu o alta prietena sa ne plimba. m vazut-. i-a facut cu man.ar i-am intors spatel.ar apoi ne-am intalnit cu ea si incerca sa se scoata inventand alte minciun. u si prietenele mele cele mai bune o consideram o persoana de incredere mai demult si i-am spu. oat. e baiatul care ne plac. i cu timpul am observat noi ca a inceput sa se dea la tot.cum nu mai stiu ce sa cred despre e.ar eu cu prietenele mele am incercat sa o evitam dar ea se baga singura in seam. i se poarta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic... m-am gandit ca la urmatoarea abatare sa-i spun totul.ar nu stiu ce o sa creada! voi ce spunet.sa o las balta sa.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

In primul rand incearca sa scrii corect. Chiar daca ar fi o problema de-a site-ului tu trebuie inainte sa postezi sa verifici daca ai vreo greseala gramaticala.

In ce priveste problema ta, daca am inteles bine prietena ta care ti-a facut lipeala cu el sa zic se da la el. Daca e asa cred ca ar trebuie sa te lipsesti de astfel de prieteni, precum si de astfel de baieti. Minciuna este cel mai mare pacat in conceptia mea.

2 răspunsuri:
| no_5867 a răspuns:

Sincer nu inteleg nimic incearca sa scrii si uh mai corect

| lari67 explică:

Da.ma scuzati.eu am scris corec. i mam si verifica.ar site-ul asa mi-a publicat-.si nu stiu cum sa sterghappy. deci sorry.si cam d.am despre.asta e vb.