| Roxy a întrebat:

Pai a venit vara si o sa merg tot mai des la party-uri.Si acolo clar o sa jucam jocuri adevar si provocare, care dupa cateva pahare o sa se numeasca provocare doarlaughing
Imi puteti da idei de provocari. Da nu gen spune-mi un secretlaughing
Ori foarte scarboase(linge-l pe ala paros pe tibie)ori foarte perverse(saruturi intre baieti)
mersi mult:*

5 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

E asa greu? Sau pui intrebarea sa te aflii in treaba? E greu sa il pui pe careva sa spele podeaua cu limba sau pe altu sa bea din veceu? Sau pe vreo fata sa strige de la geam ca e virgina si vrea sa se? Nu e greu deloc. Spor la treaba.

| Roxy explică:

Danco...nu vorbi despre inteligenta sau cultura mea generala te rog frumos ca carti citesc destul de multe zic euhappy
Pun pariu ca esti o persoana de varsta a douabig grin
Asta este:d asa gandesc eu si daca intreaba cine. da! parinti meis tiu ce fac si nu le este rusine cu mine pentru ca sunt foarte buna la scoala si manierata si sunt si foarte buna in sportul pe care il practichappy
Am cerut niste idei nu niste comentarii tampitetongue

Răspuns utilizator avertizat
| danco a răspuns:

O provocare super ar fi sa citesti carti sa te cultivi. sa o lasi mai moale cu tampeniile.

| bobocel1997 a răspuns:

Pai sunt multe.
de exemplu:
1. fa ca un caine.
2.incearca sa ii convingi pe prietenii tai ca ai putea fi un presedinte bun
3.lasa-te machiata de un baiat
4.striga pe geam numele baiatului de care esti indragostita
5. fa o descriere in stilul rap unei persoane din joc
6.sa trimiti mesaj cu: Craciun fericit unei persoane
7.sa iti imiti vedeta preferata
8.sa dansezi pe tiganeasca
9.sa strigi in gura mare "Mami, mi-e frica!"
10.descrie fiecare jucator intr-un cuvant
11.coloreaza-ti ambele palme cu markerul
12.Alege o portie mica/medie dintr-un fel de mancare, prajitura sau inghetata. Membrii trebuie sa o condimenteze cu tot ce au la indemana (sa nu depaseasca jumatate din volumul initial la mancarii) iar jucatorul. sa manance macar jumatate.
13.Deseneaza-ti cu ruj un iepuras pe fata. Nu te uita in oglinda si ramai asa pana la sfarsitul jocului.
14. spala pe dinti al 3-lea jucator din partea stanga.

Sper ca ti-au placuthappy