| 0749536369 a întrebat:

Pai am avut un prieten (iubit) acum 3 saptamani m-am despartit de el sub motivul ca nu ne-am vazut niciodata (stam in acelasi cartier)..si azi am vrut sa ies cu el pe afara si cu o colega de a mea.El a venit si imi spune " ce faci roscato? "in fine am ajuns pe o banca...el statea pe o banca si eu pe alta si m-a chemat acolo si m-am asezat el spunea sa merg mai aproape dupa l-a sunat unu sa iasa afara ..si a ramas ca trebuia sa ne intalnim acum, il sun si el a spus ca nu mai poate sa vina (m-a lasat cu ochii in soare) si vorbisem cu el inainte cu o jumatate de ora...a spus ca nu mai vine, si el a pus ca are treaba cu prietenii si i-am spus ca nu poate sa mai stea si o ora cu mine? si nu araspuns i-am zis "pa " si el mi-a spus pa /ce parere aveti ..in orice caz o sa-mi dea msj daca m-am suparat etc Ajutor mersi daca a-ti citit :*

Răspuns Câştigător
| Dianaoprescu a răspuns:

Nu cred că ar mai trebui sa te lasi fraierita. Intr.o relatie separi prietenii de partener sau combini câteodată. Dar mereu iti faci timp pentru persoana iubita. Deci...in cazului lui prietenii sunt totul iar tu mai putin

2 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce poveste aiurita laughing halele maica sfanta ajutor chemati ambulanta am intrat in flutter atrial!, serios fatuca ai avut iubit dar nu te-ai vazut niciodata cu el desi locuiti in acelasi cartier blushing laughing asa pe urma a stat pe o banca si l-am sunat unul sa-i zica sa vina afara (banca era in interiorul unei cladiri?), apoi ca va vedeti si el te-a lasat cu ochii in soare laughing))) la ce sa mai continui daca tu ai zis ca v-ati despartit? halele maica sfanta rade ala de tine de-i sare panceasul

| SkyPilot a răspuns:

Nu e iubit, e doar un prostanac.