Nici el nu stie pe cine vrea, ori tu ori prietena ta . Cand e cu ea te barfeste pe tine si cel mai probabil cand va fi cu tine o va barfi pe ea. Parerea mea este sa vorbesti cu el, sa clarificati si apoi iti va fi mai usor sa iei o decizie in ceea ce priveste relatia voastra .
Daca tu nu vrei sa fii cu el, care e problema? Ii spui de-a dreptul ca nu esti interesata de o relatie cu el si gata. Daca nu stii nici tu ce vrei, e mai prudent sa stai la o parte, sa nu te implici in ceva de care nu esti sigura.
Mama ce telenovele traiti voi la 13 ani )
Pai daca oricum nu-ti place baiatul de ce te intereseaza ce face si ce zice. Il refuzi iar si gata.
Cred ca prietena ta il place si este geloasa.Parerea mea..nu stiu ce fel de persoana e nici prietena nici tipul respectiv dar din cate ai spus eu asta cred....Succes sper sa gasesti adevarul. Funda?
Eu zic sincer sa nu stai cu el pentru ca daca el te placea nu te vorbea de rau.
Eu cred ca a folosito pe prietena ta ca sa te uite pe tine sinu prea i-a mers..., spune-i ce simti cu adevarat daca il placi si uh fi cu el, daca nu, nu
Deci faci cum vrei dar sti trebuie sa faci intr-un fel sa nu te lasi usor sa-i spu'' nu'' pentru ca daca o sa accepti te vei certa cu cea mai buna prietena ta iar el va vedea ca poate avea orice fata daca a fraierito pe prietena ta (fara suparare) tu arata-i ca nu esti asa de usor de convins si poti sa ii spui ca daca te iubeste va face numai ce ii zici sa vedem daca te merita... parerea mea acum faci cum crezi tu