Şi eu mi-aş fi pus un semn de întrebare şi poate reacţionam la fel.A fost urât din partea ei şi ar trebui să mai lămuriţi o dată asta, pentru că, tu clar nu ai trecut peste!
Vorbiţi calm, fiţi liniştiţi şi ajungeţi la un punct comun.
Trebuie să rezolvaţi tot, pentru a nu ajunge iarăşi la despărţire.
Nu stiu cati ani aveti ca nu ai precizat, dar poate are pe altcineva.Parerea mea e ca daca nu avea nimic de ascuns fata de tine nu iti inchidea conversatia ca sa nu auzi tu ce vorbeste cu persoana respectiva.
Eu i-am inchis nu ea mie.
Scuza ma nu am fost atenta, da dar ea ti-a spus ca trebuie sa inchida nu? deci are ceva de ascuns daca nu vrea sa auzi tu ce si cu cine vorbeste.E doar o parere, pentru mine asta inseamna daca partenerul meu ar face asa ceva.
Eu am inchis cand am auzit ca o zis "cineva" am zis in gandul meu du-te-n... mea si am inchis conversatia... Oricum asta so intamplat acum 2-3 spt si acum sunt iarasi impreuna cu ea dar vreau sa stiu daca am reactionat normal sau prea exagerat.
Eu una procedam la fel pentru ca banuiam ca ascunde ceva si ii inchideam, plus de asta sunt si foarte orgolioasa si ma si certam daca eram in situatia asta