Inainte de a scoate o fata in Oras e important sa iti dai seama daca si ea te place pe tine. daca iti zambeste, ii place sa vb cu tine si bate apropouri e oki poti sa o scoti in Oras.Acum urmeaza alta etapa.Cum o aborezi, ce vb si tot asa. Fetele difera si nu ai cum sa aplici aceleasi metode la toate, poti sa stii tu seductie cat vrei nu tine. Important e sa fi calm si detasat.La prima intalnire, vb despre voi, incercati sa gasiti puncte in comun -fetele adora asta. Apoi poti sa o intrebi de pasiuni, viise, ce (ii :*) place si la randu tau sa ai spui despre tine. Poti sa adaptezi si pe loc daca vezi ca nu ai ce sa mai vb.Cum ar fi :Uite ce apus superb, iti place -daca e cazu.Ce ochii superbi ai, ma pierd in ei.Mai baga si dulcegarii ca fetelor le place sa se simta iubite, chiar daca zic ca nu . Important e sa incerci sa te dai la ea, sa pui mana pe ea mai pe direct.E indicat sa incerci sa o saruti -chiar daca o sa te refuze, sau o sa te impinga, vede ca ai incercat macar si nu esti pampalau. Cumpara-i o floare si ceva dulce -Nu e recomandat sa ridici miza de prima oara ca ori nu vrea sa aiba o relatie cu tine si te arzi (daca ai duci ceva mai pretios )ori se invata si maine vrea diamante si safire.Incearca sa o iei in brate, sa o mangai pe par sa o atingi subtil pe mana. Astea par banalitati dar pentru ele conteaza mult de tot.
Fi natural asta e chieia si eu eram timid si nu prea ieseam prin lume...doar scoate capul si fi u insuti
E bine ca macar ai trecut putin peste timiditate si ai invitat-o in oras. Ce iti pot spune eu. Cumpara-i un trandafir asa ca de prima intalnire, fa-ti curaj si pup-o pe obraz, apoi nu te grabi sa o iei de mana, eventual doar daca o conduci acasa si pe drum inspre casa sa faci asta. Vorbiti despre scoala, despre timpul liber, ce ai de gand sa faci in vacanta asta de iarna, ce ti-ai dori de Craciun, dar nu vorbi numai tu, las-o si pe ea sa raspunda. Intreab-o ea ce si-ar dori de Craciun, vorbiti despre filme, carti, muzica. Duceti-va undeva intr-un loc, nu stati pe afara ca e frig, eventual la un film la mall, sau daca vreti sa vorbiti mai mult, la un suc undva. Mergeti la patinoar, mergeti si distrati-va. Si lasa timiditate, cu toate ca fetelor le plac baietii timizi, incearca sa prinzi ceva curaj, ca sa nu faca ea toate. I-ai si o felicitare de Craciun, nu cred ca nu va fi impresionata. Bafta muuulta!
Daca deja ma place, de ce sa o mai scot in oras? care mai e rostul? o invit direct la mine acasa, la un film
Pana si eu, care sunt nexperimentat, cred ca n-ai sa ajungi departe cu modul ala.