anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pai ar trebui sa incep cu inceputul, nu imi place de nimeni in mod special dar am impresia ca vreau ceva nou...sa va spun si de ce, sunt intr-o relatie de 4 ani dar cred ca m-am plictisit de iubitul meu simt ca vreau ceva nou cred ca am ajuns intr-un pc al relatie cand totul este mult prea monoton prea plictisitor mai ales ca acum ca niciodata am mai multi admiratori si partea proasta este ca ma incanta ceeea ce inainte nu se intampla adica, inainte il vedeam doar pe el si numai pe le acum realizez ca am pe langa mine oameni. barbati care-mi plac ce sa fac? va rog, eu am fost domnisoara la el si nu am mai avut relati sexuale cu nimeni in afara de el stam impreuna nu il pot arunca in strada ce sa fac? nu stiu nici eu daca sa stau cu el sau nu. el ma iubeste la disperare dar eu sunt rece ca gheata ma tine langa el faptul ca avem 4 ani impreuna si obisnuinta cred ca daca incer sa-i dau papuci nu pot mi se face mila si parca ma schimba un pic.naspa nu?

7 răspunsuri:
| lumylumy a răspuns:

Pai u te_ai plictisit, vrei ceva nou dar te tin ce 4 ani atat. De ce nu incerci sa schimbi acel ceva ce la voi nu mai merge, vorbeste cu el spune-i situatia, spune-i ca trebuie sa se schibe ceva in viata voastra, poate te ajut si el, si vrei sa_l parasesti dar ati este mil, pai ai faci lui rau mai ales ca spui ca esti rece cu el, daca chiar nu mai vrei sa fi cu el spune-i si gata. Dar daca te desparti de el si incerci alta rel ca asta veri u acum nu ati este frica ca o sa_ti ei teapa si o sa_ti para rau ca i_ai data papuci lui x! kan o sa vrei sa te intorci la el nu o sa mai fie, gandeste_te bine la lucrul asta pana sa ei o decizie finala!

| lumylumy a răspuns:

Pana la urma fa ce ati este tie mai bine, Si nu te mai gandi la el ca daca al lasi gasestealta repede si te uita asa cu o sa faci u!

| remus a răspuns:

Hai sa-ti spun ceva care te va pune pe ganduri, din constatarile mele din viata, sa ai in vedere ca daca el a fost primul nu il vei uita niciodata, in cazul tau fiind primul barbat, daca primul nu este bun atunci nici urmatorii. In cazul ca vrei alti barbati care iti plac, lasa-l in amarul lui si nu-ti bate joc de el ca vei avea mult de suferit. Fii cuminte, in viata facem ceea ce trebuie, numai arareori ceea ce vrem, ma-s bucura sa aflu ce decizie ai luat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa mai schimb ceva...ca sa iesiti din monotonie, spune-i sa-si schimbe lookul, schimba mobila prin casa, faceti dragoste altfel, faceti un lucru care il faceati la inceput si acum numai...si daca toate astea nu merg vorbeste cu el si spune-i ce se intampla mai ales daca te iubeste, fii corecta cu el si nu-i ascunde nimic.

| CevaNormal a răspuns:

Mda poveste nu prea frumoasa, cel putin ai avut curajul sa postezi aici, tot ce simti. Inainte de a face ceva actiuni, gandeste-te, sigur ca exista iubiri fara viitor, dar sunt cazuri cind poate fi salvat totul, doar trebuie implicarea la amandoi, si ambii sa-si puna sufletul in aceasta relatie. Exista sansa sa faci o greseala imensa in viata ta, dandu-l afara din casa. Oricum atrage atentia la cuvintele tale, ai spus ca,, cred ca am ajuns...'' asta demonstreaza canu esti sigura pe ceea ce vreai. Ai dreptate imprejurul nostru exista o gramada ce barbati, femei, adica daca ea sau el nu vrea, altcineva o sa doreasca... Numai ca nu poti sa stii ca cu altul o sa-ti fie mai bine, viata mai colorata etc. Oricum mai conserveaza ceva timp, si vezi ce se v-a intimpla, dar daca vreai sa fii sincera cu el, atunci vb cu el, nu fa planuri in spatele lui. Sper ca am fost destul de obiectiv, insa sincer eu sint pentru ca toata lumea sa fie fericita pe acest pamant, si sa nu mai existe suferinta din dragoste. Pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai mai remus nu-s ce sa fac crede-ma chiar nu-s,,, in ultimul timp nu mai gandesc sunt plina de remuscari sunt stresata tot timpul

| AldanaBlue a răspuns:

Cu oricine ai fi dupa o perioada o sa ajungi in acelasi punct. Ca asa sunt majoritatea relatiilor. Ne e dor de timpurile cand nu aveam compromisuri si puteam sa le zambim tuturor barbatilor care ne placeau, puteam agata orice barbat fara sa ne simtim ca inselam pe cineva. Fa tu ceva nou pentru tine...pentru el. Incearca sa descoperi alte lucruri la el, la tine. Se zice ca nu ne ajunge o viata de om ca sa cunoastem perosana de langa noi. Incearca in fiecare zi sa faci ceva nou. Te va ajuta pe tine in primul rand ca viata e mai mult decat sa ne gandim in fiecare zi la cate nenorociri avem pe cap si wai ce relatie am...sau ma insala si ma minte. Fa lucruri ce ti-ai dorit sa le faci dar le-ai amanat. Vei fi alta persoana. Si atunci vei stii in ce directie sa mergi. Si daca ti-e indiferent (nu il iubesti, nu il urasti), atunci termina relatia asta si mergi catre altceva ca viata e scurta. Sfatul meu ar fi sa nu il inseli, mai bine ii spui ca o termini cu el inainte de a intra in alte ape tulburi. PS: se uita si primul barbat din viata ta daca a fost un badaran, dar nu se uita niciodata barbatul alaturi de care ai simtit in fiecare moment ca arde totul in tine.