Intreab`o pur si simplu daca ii mai place de tine si daca ar vrea sa fiti impreuna
Pai tu ai fost indiferent cu ea atunci cand ei ii placea de tine poate acum considera ca este randul ei sa fie indiferenta cu tine si asta te-a facut sa o placi. daca vrei sa afli daca te place mergi la ea si intreab-o, poate inca te mai place dar nu vrea sa iti mai arate asta, sentimentul ar putea fi reciproc deci fa-ti curaj si intreab-o! SUCCES!
Fratioare, cel mai bine este sa ii spui ce simti pentru ea si nu trebuie sa fie neaparat in cuvinte. Stiu ca pare demodat, dar eu te sfatuiesc sa ii oferi o floare, pur si simplu. Iti garantez ca va aprecia. Si inca ceva... ai intuit bine, zambetul pe care spui ca ti-l arunca, nu e gratuit. Eu cred ca inca te place.
Cei care doresc sa ma ajute si mai mult ma pot contacta la gh0st_ryder99@yahoo.com
Pai eu sunt fata, nu prea stiu ce sa-ti spun, in fine fa tot posibilu s-o inviti undeva in oras, unde ii poti pune orce fel de intrebari doresti, poate asavei afla si u ceva despre ea si ea l fel despre tine, pentru alte informatii ma gasiti p idi-ul "coloreazami_viata", poate reusesc sa colorez iata cuiva bine, vreau sa aud si eu ce s-a intamplat, daca se poate, bine u