Daaaa stiu cum e, si eu trec printr-o astfel de situatie, eu iti zic sa nu sari pe el ca o sa te urasca ( stiu din propria experienta ) dar poti sa ii propui iesiri in oras, ca prieteni, pana o sa isi dea seama cum esti uh, incearca sa ii fii pe plac de exemplu asculta muzica, care o asculta si el. Sper ca te-am ajutat :d. funda .
In primul rand ai 12 ani...esti cam mica pentru astfel de lucruri. Mai bine te apuci de un hobby ceva pe care poti avansa si sa devii foarte buna. (nu stiu, pictura, fotografie, cantat la un instrument)
Baieti o sa gasesti si mai faini daca faci ceva interesant. Faptul ca a venit beat la scoala imi spune ca nu e genul de tip cu care merita sa-ti pierzi vremea, mai ales ca o iau cu de-astea de la varste fragede.
Wow povestea ta "de dragoste" daca pot sa ii zic asa e foarte complicata in primul rand daca vrei sa atragi un baiat trebuie sa fii tu insati.incearca sa nu te mai "holbezi " la el pentru ca o sa creada ca esti putin nebuna.Bun foloseste mult parfum inasa fel incat cand treci pe langa el sa iti remarce parfumul si sa se uite la tine incearca sa fii mai fitoasa cu tupeu si sa comentezi sa nu fii retrasa sau cum spui tu cand isi at colegii lui joc de tine tu sa pleci ...treuie sa comentezi la ei si sa nu te lasi calcata in picioare... poarta haine frumoase ceva cu turul jos sau pantaloni foarte scuri fustite bluze cu decolteu cam atat am pot sa iti zic incearca si tu. aaa si nu uita poarta diferite coafuri si nu te imraca cu aceleas haine in fiecare zii o sa dai senzatia de fata care uraste sa fie la moda :* Succes>
Hmmm.interesanta istorie...dar nu cred ca am cu ce te ajuta...iti voi da un sfat poate te va ajuta "nu mai atrage atentia la el sa il saluti dar sa nu te duci prea departe caci asa suntem noi barbatii cind suntem in centru tentiei nu ne mai pasa de nimic, atunci cind va vedea ca nu il iai mult in seama va incerca afle motivul si pote ii va veni mintile in cap si te va place". apropo suntem de aceeasi virsta
Mai draguta. esti clasa 6. nu are rost sa suferi dupa nimeni. Mai ales sa suferi dupa un tip care abia te baga in seama, privirile pot spune multe, dar daca nu sunt cateva cuvinte ..degeaba sunt priviri. Esti mica inca, ai timp, poate la scoala cea noua vei cunoaste alt tip de care sa te indragostesti! Si sigur si lui ii va placea de tine. TRebuie sa inveti sa nu te mai arunci cu privirea la oricine, e aiurea sa placi pe cineva ..care abia stie ca existi! Ai grija ce faci, fi cu capul pe umeri!
Deci...lunga poveste...nu trebuie sa fi trista ca nu o sa-l mai vezi fiindca te muti dar profita de timpul petrecut cu el, cat il mai ai succes sa gasesty si la cealalta scl unul ca el
liliana77any întreabă: