Mai,sufletel,tu te-ai indragostit...
Si,bine de tot!
E singurul lucru care conteaza si,vad ca dureaza cam de mult.
La varsta la care sunteti,baietii sunt teribil de imaturi,nici in sinea lor nu au curajul sa recunoasca ca le place o fata.
Cel care iti place tie,tot ce e posibil sa joace deocamdata rolul de macho(fumat,baut) doar ca sa faca impresie colegilor si prietenilor lui,nu lasa sa iasa la iveala nimic din ceea ce simte(ce plangacioasa e pitica) si,in timpul asta,tu te chinui.
Te sfatuiesc,mai ales ca te vei muta si la alta scoala,sa te duci cu curaj si sa-i ceri id si/sau telefon, exact sub acest pretext, ca te muti la alta scoala.Sa mai... vorbiti.
Din cele postate cred ca si el te place,dar nu are nici un curaj cu tine.
Usor n-o sa-ti treaca,dar exista o sansa,foarte mica sa fiti impreuna.Te sfatuiesc sa profiti de ea.
Hai,sufletel, curaj.
Mai bine incerci, decat sa stai toata vara sa te gandesti cum ar fi fost daca...
Hm, pai, se simte inceputul de adolescenta la tine, chiar e super, te invidiez pentru ce simti u. O sa vezi ca mai incolo o sa-ti aduci aminte de asta si nu o sa iti vina sa crezi ( asa se intampla si cu mine). Pai...stiu cum e, si da, la varsta ta e ft greu sa te dezobisnuiesti de un baiat, sa iti placa de el si things, mai ales generalaaaaa, unde toti comenteaza si asta te face sa intri in pamant, te inteleg, cam asa eram si eu. Hm, si ca sfat, nu stiu, eu mankm ciocolata si scriam in jurnal, nu prea trecea, dar era ceva bun :CIOCOLATAA :X:X:X. Cel mai bine ar fi sa lasi timpul sa treaca, sa te lasi in voia sortii si o sa vezi mai incolo ce se intampla, daca tipul chiar te place, din mom ce iti tot arunca priviri, si atunci chiar ar merita sa vb cu el, macar pe mess ca nu va vedeti, ca asa facusem si eu odata, imi era rusine sa vb cu un tip, ne tot aruncam priviri, dar pe mess am vb si mi-a marturisit ca ma placea iti dai seama ca eram in al 9lea cer :X. si daca vezi ca nu merita, gen observi ca privirile alea le arunca el km la toata lumea - atunci lasa-l, o sa vina altu mai bun
. Cu noi fetele, e atat de dificil!
Hmm.
1.Le scuzam, dar fii mai atenta pe viitor;
2.De ce ai poreclit-o "fufa scolii" doar pentru ca sta cu unu' care nu te place pe tine? Asta nu inseamna ca e fufa(bineintelesc daca iti face in ciuda, cam e fufa.)
3.Sa stii ca nu e ceva deosebit sa fumezi sau sa bei la varsta asta, ci din contra e un lucru nociv.
4.Wtf? Bataie cu struguri? Wow, asa ceva...
5.Nu este neaparat nevoie sa te intalnesti cu el la scoala.Incearca sa-l inviti la o pizza, o savarina, etc (asta daca te place)
6. Daca te-a facut "pitica plangacioasa" este cam clara situatia, cum ca nu o sa mearga.Asta daca ai demnitate.
7.Atunci cand colegii sai te-au ironizat, iar el nu a cugetat sa-ti ia apararea inseamna ca nu te agreeaza.
8.Mai asteapta sa cresti.(e plina lumea de baieti)
9.Trebuie sa ai demnitate, sa fii superioara celorlalti si sa stii sa selectezi pentru a putea intretine o relatie cat de cat normala.
10. Daca schimba fetele pe zi(ca pe ciorapi),atunci de ce iti place de el?
Sper ca te-am motivat sa faci alegerea potrivita. Daca nu,eh, imi pare rau de tine, dar nu pot sa te ajut decat cu niste sfaturi elementare vietii.
Buna!
Din cate am citit tu esti intr-un fel de stare de depresie. Calmeaza-te si aduna-ti gandurile. Fii sincera cu tine: il placi doar pentru. aspectul fizic sau pentru comportamentul lui in sine?! Ai accepta sa fii prietena lui si totusi sa te calce in picioare?! Nu cred. In primul rand, nu este ultimul baiat din scoala/lume etc. In al doilea rand, trebuie sa lasi rationalul si sa iti deschida ochii. De obicei, baietii care sunt in centrul atentiei isi schimba des prietenele, asa ca, chiar daca ajungi una din ele, vei fi UNA din cele MULTE. O stea in Univers.
In plus, daca pleci de la aceasta scoala, de ce iti mai faci griji?! Timpul vindeca ranile. Ia-o ca pe o oportunitate de a intalni noi oameni, de a-ti face alti prieteni. Cine stie, poate vei intalni un baiat la fel de frumos, care sa stie sa se comporte cu fetele
Anyway, BAFTA MULTA!
Aaaa, da! Cat despre asa zisa ta "prietena" : nu incerca sa ii faci rau, deoarece lama are doua taisuri si se poate intoarce asupra ta.
Sper ca ti-am mai ridicat moralul...